Hitri briketi

 
 
Cena z DDV: € 1,89
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Briketi so sestavljeni iz obnovljivega lesa. Velikost briketa je 13 cm x 4 cm in tehta približno 0,4 kg. Briketi so pakirani posamezno v foliji.

Brikete lahko uporabljate v žaru Cobb brez mrežice za oglje ali pa v katerem koli drugem žaru namesto oglja. Briket bo na prostem gorel 90 do 150 minut v žaru Cobb lahko tudi dlje.

Briket  prižgete na gladki strani in ga odložite na prostor, kjer ga boste potrebovali, zagotoviti mu je potrebno dovolj zraka. Briket bo približno 1 minuto oddajal plamen in dim, nato bo začel tleti od spodaj navzgor.

Počakati je teba 10 - 15 minut, da bo postal “siv" in bo začel oddajati primerno temperaturo za peko.Po koncu peke pustite, da priket popolnoma pogori in zavrzite pepel, lahko tudi v kompostnik.

Briket je za enkratno uporabo.
V kolikor mislite, da bo gorel predolgo ga preprosto prežagajte na pol.

Hitrih briketov trenutno ni na zalogi. Nadomestili smo jih s Cobb kokosovimi briketi, katere lahko naročite TUKAJ.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke