Cadac - Braaimaxx

 
 
 
Cena z DDV: € 1.790,00
Rok dobave : PO NAROČILU

Informacije o produktu

BRAAIMAXX - revolucija kuhanja zunaj. Dva ločena kuhališča vam omogočata izbiro med več kombinacijami:
skottel, vok, paella pan, žar rešetke ali kamen za peko.

Dva zmogljiva gorilnika vam omogočata nastavitev temperature od 100 ºC do skoraj 300 ºC. Skupaj s pokrovom boste lahko izkusili vse načine pečenja: od počasnega kuhanja do voka, žara... Pokrova imata na notranji strani premaz proti prijemanju, kar zelo olajša čiščenje. Na obeh se nahaja tudi termometer.Ob strani Braaimaxx-a se nahajata tudi priročni polici. Na sprednoi stran se lahko pritrdi polico, narejeno iz bambusa, katero lahko uporabite za rezanje.

Letna kuhinja Braaimaxx je dobila medaljo za prvo mesto Spoha Show v Nemčiji leta 2009 za "najboljšo inovacijo v BBQ" kategoriji.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke