Camp Chef SQ11 - Litoželezna ponev 28cm oglata

 
 
 
Cena z DDV: € 42,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Odlične litoželezne ponve najbolj znanega ameriškega proizvajalca že od leta 1803.

Z njimi so beli priseljenci osvajali divji zahod in poleg znane posode Dutch Owen so bile ponve edina posoda, ki so jo dnevno uporabljali tako zunaj, kot v svojih domovih. Oblikovane in izdelane (zlitina) so na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, so neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči, indukciji...., tako na pikniku kot v domači kuhinji.

Litoželezna ponev 11“ 28 cm.

Višina ponve: 2cm
Dolžina/širina ponve: 28cm
Dolžina/širina dna: 24,5cm
Dolžina celotne ponve z ročajem: 44,5cm
Dolžina ročaja: 14cm

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef-ove izdelke, s katerima bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Redna cena: 42,00€

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke