Hitri briketi Express Grillkohle (tudi za Cobb) (2 briketa)

 
 
 
 
Cena z DDV: € 3,89
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Express grill briketi so narejni iz lupine kokosa in so novost na svetovnem tržišču. Imajo zelo visoko kalorično vrednost in so odlični za uporabo v žaru, so zdravju prijazni, ekološko neoporečni, hkrati pa dajo hrani prijetno aromo.

Njihovo največjo prednost predstavlja vžigalni čas, ki je izredno kratek – 1 minuta. Torej priprava ognja in čakanje ni več potrebno. Prižgete z vžigalnikom in že lahko pečete – v naslednji minuti.

Vzdrževanje: Hraniti v suhem prostoru.

Zavojček vsebuje dva briketa za enkratno uporabo." 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke