Hitri vžigalec briketov

 
Cena z DDV: € 25,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Vžigalec je narejen iz vroče cinkane pločevine in vam omogoča hitro in enakomerno prižiganje briketov. Na spodnjo stran zatlačimo časopisni papir, z vrha pa v posodo stresemo potrebno količino briketov. Prižgemo papir in odložimo na žar ali na drugo negorljivo površino. Papir vam bo prižgal brikete, ki se bodo enakomerno razgoreli v celi posodi. Nato jih enostavno stresete v žar. Idealen tudi za pripravo dodatnih razgorjenih briketov, medtem ko pečete in vam žar že počasi ugaša in ga morate razgoreti z dodatnimi briketi.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke