Leisure Chef

 
 
 
Cena z DDV: € 188,40
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Plinski žar Cadac Leisure Chef premera 57cm je nadaljevanje popularne verige žarov Cadac Carri Chef, ki so prenosni in z različnimi, izmenljivimi žar površinami za kuhanje. S 50% večjo površino za kuhanje kot Carri Chef, je idealno nadomestilo žarov na oglje. Vključeno ima rešetko, stekleno emajliran pokrov za ležje čiščenje in polovično obojestansko ploščo (ena stran je ravna,druga je rebrasta), na katero se hrana ne primer – sami lahko izberete med pripravo hrane: žar, cvrtje ali indirektno pečenje. Kot neobvezno opremo se lahko dokupi dodatne, različne kuhalne površine za različno kombiniranje peke in kuhanja. Leisure Chef ima vključeno tudi slaven Cadac vok (scottel). Žar dela na LP jeklenko plina (ni vključena), ki se namesti v središče žara. Odstranljiva plošča in posoda za lovljenje maščobe, omogočata lažje čiščenje žara. Pokrov se lahko tudi pripne na rob žara in s tem se pridobi proste roke in učinek zaščite proti vetru.

Garancija: 2 leti

Lastnosti:

  • Kuhalna površina (vključena): Žar rešetka, vok, obojestranska ravna in rebrasta plošča
  • Poraba plina: 308g/h
  • Povprečni delovni tlak: 2,8 kPa/30mBar
  • Velikost kuhalne površine: 2375cm2 – vok, 1105cm2 – rešetka, 1105cm2 – obojestranska plošča
  • Dimenzija (mm) - dolžina x širina x višina: 590 x 590 x 995 (postavljen)
  • Material rešetke: emajlirano železo
  • Višina postavljenega žara: 72cm
  • Teža: 19kg
REDNA CENA: 314,00€
PUPUST: 40%


 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke