Litoželezni kotliček s posebno prevleko št. 3

 
 
Cena z DDV: € 104,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Nemenjen vsem, ki radi kuhajo in pečejo v naravi in na odprtem ognju.
 
Kotliček s posebno prevleko ščiti litoželezo pred rjavenjem. Prevleka omogoča enostavnejšo uporabo, ter lažje čiščenje in skladiščenje. Namenjen je predvsem družinski uporabi.

Posebna prevleka: Nanešena je že v postopku vlivanja. Njena funkcija je zgolj preprečevanje rjavenja litega železa in ni podobna teflonu, saj tudi ne služi tej funkciji. Ravno zato je litoželezna posoda neuničljiva in lahko preživi tudi do več generacij. Omogoča tudi lažje skladiščenje, saj kotliček po uporabi ni potrebno mastiti. Poleg tega lahko kotliček s posebno prevleko čistimo s pomivalnim sredstvom in pri tem ne izsušimo litega železa.

NAZIV: Litoželezni kotliček št. 3 s posebno prevleko
VOLUMEN: 7,8 l
TEŽA: 11,4 kg
ŠT. PORCIJ: 15

PREDNOSTI KOTLIČKOV BESTDUTY:

  • Odlikuje jih odlična prevodnost toplote, atraktivna oz. tradicionalna afriška oblika ter enostavno vzdrževanje in čiščenje.
  • Enostavna uporaba, saj kotliček stoji na treh nogicah in tako ne potrebujete nikakršnih stojal za obešanje. Kotliček se postavi na ogenj, seveda pa se lahko namesto ognja uporabi tudi plinski gorilnik.
  • Kotlički vsebujejo tudi litoželezno pokrovko, ki zadržuje toploto in pričarajo prave gurmanske okuse.
  • Kotlički so izvrstni zlasti za kuhanje golažev, obar, žgancev ali tudi marmelade na način, kot so to počele že naše babice.
Vzdrževanje: Normalno čiščeje kot gospodinjska posoda.

Na voljo je v samo eni velikosti.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke