Obojestranska litoželezna plošča s torbo - Velikost 24''

 
 
Cena z DDV: € 89,90
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

"Pripravljena za takojšnjo uporabo. Lahko jo uporabljate na plinu, žerjavici.... Izredna prevodnost in enakomerna porazdelitev toplote.
Na rebrasti strani lahko istočasno pripravite npr. meso in zelenjavo pri enakomerni porazdelitvi vročine, ne da bi se hrana direktno nad ognjem prižgala. Maščoba odteče v kanalček, grebeni plošče pa pripomorejo k tipični črtasti peki.
Na gladki strani se lahko npr. pripravi palačinke, jajca, slanina, pečen krompir..., ne da bi se hrana prijela na ploščo.
Plošča se lahko enostavno prenaša ali obrača s pomočjo snemljivih ročk. Močna torba v kompletu.

Vzdrževanje: Po uporabi očistiti in na tanko premazati z oljem.
Dve velikosti.

Naziv: 24''
Velikost: 61 x 40 x 2,5 cm"

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke