Rešetka za pečenje iz nerjavečega jekla 60x40cm

 
 
 
 
 
Cena z DDV: € 165,00
Rok dobave : 7 - 14 dni

Informacije o produktu

Izredno kvalitetna rešetka za pečenje, v celoti narejena iz nerjavečega jekla premera 8 mm. Zaradi debeline rešetke se živila zelo težko prijemajo na podlago in jih je zato težko zažgati. Primerna za pečenje tako manjših kot večjih kosov mesa, odlična za peko rib. Ima zložljive nogice, ki omogočajo enostavno prenašanje. Lahko jo uporabljamo v domačem kaminu, zelo uporabna pa je tudi za pečenje v naravi. Na podlagi rezultatov pečenja ima idealno višino 13,5 cm.

Enostavno vzdrževanje in čiščenje.

Naziv: Rešetka inox - večja
Dimenzije: 60 x 40 cm
Premer rešetke: 8 mm
Višina mreže: 13,5 cm

Redna cena: 165,00 EUR


 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke