Ročno kovana lopatka za peko/sač

 
 
Cena z DDV: € 17,90
Rok dobave :

Informacije o produktu

Tomdar je podjetje, ki se nahaja v vasici Kreševo v Bosni. To je najbolj znani predel, kjer so doma ročne kovačnice in od koder izvira pravi bosanski sač oz. peka, ki je ena redkih ohranjenih posod za pripravo prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne Gore in Srbije.
  • Lopatka je izdelana je iz kovanega železa.
  • Primerna je za vse velikosti sačev/pek, tako 46cm kot tudi 52cm
  • Lopatka je raztegljiva kar omogoča enostavno nalaganje oglja
S pomočjo lopatke boste lahko naložili oglje na pokrov sača in tako ustvarili dobro temperaturo v notranjosti. Namenjena pa je tudi odpiranju pokrova..

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke