Ročno kovana posoda za peko/sač (tepsija) 45cm

 
Cena z DDV: € 29,90
Rok dobave :

Informacije o produktu

Tomdar je podjetje, ki se nahaja v vasici Kreševo v Bosni. To je najbolj znani predel, kjer so doma ročne kovačnice in od koder izvira pravi bosanski sač oz. peka, ki je ena redkih ohranjenih posod za pripravo prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne Gore in Srbije.
  • Posoda/tepsija je izdelana je iz kovanega železa.
  • Premer posode: 45cm.
  • Za tepsijo je primeren pokrov z obročem dimenzije 50-52cm
Jedi pripravljene v saču so izjemno okusne s prepoznavno aromo in okusom, saj v notranjosti ohranja vse tekočine in vonjave, ki med peko nastanejo. V saču se lahko speče kruh, pita ter pečenka s krompirjem in drugo zelenjavo in še in še.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke