Side fire box (stransko kurišče)

 
 
Cena z DDV: € 100,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

SideFireBox se namesti na desno stran žara modelov Wrangler, SuperPro in Outlaw. S tem žar postane pravi BBQ smoker (prekajevalec) na teksaški način.

Pri prekajevanju SideFireBox lahko zakurimo z lesom, ogljem ali briketi vročino pa reguliramo s pomočjo stranske odprtine za zrak. S tem dosežemo učinek prekajevanja, kar da hrani, ki jo v pečemo v glavnem delu žara, poseben okus. Na žareče oglje ali brikete v stranskem kurišču lahko dodamo tudi posebne pelete ali poseben prekajevalni les različnih okusov tako, da dosežemo prav določeno aromo (češnja, sliva, whiskey...). Glej rubriko Žar pripomočki.

Če razpoložljiva žar površina žarov Wrangler, SuperPro ali Outlaw-a ne zadostuje potrebam, se lahko stransko kurišče uporabi kot običajna, dodatna žar površina. (37 x 37 cm) SideFireBox-a.

Dimenzije in teža:

  • premer: ca 38 cm
  • dimenzija grill površine: 37 x 37 cm
  • teža: ca 15 kg
  • telo žara je iz jeklene pločevine


 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
4 v 1:
     1 Zunanje kurišče
     2 Klasični grill/žar
     3 Priprava jedi v kotličku
     4 Peka v žerjavici


Poiščite nas tudi na Facebooku:

Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke