Pogosta vprašanja in odgovori


1. Katere brikete lahko uporabim skupaj s Cobb žarom?
Žar Cobb je zelo priročen žar na oglje, saj njegova zunanjost med peko ostaja hladna, kar omogoča, da lahko žar premikate. V njem pa lahko enostavno uporabite hitre brikete iz obnovljivega lesa, ki lahko gorijo od 90-150 minut.

2. Na katerih površinah lahko uporabljam Camp Chef litoželezno ponev?
Camp Chef litoželezne ponve so narejene iz zelo kakovostnih materialov. Zaradi njihove sestave se lahko uporabljajo prav na vseh površinah za peko, kot so indukcija, plin, elektrika, prvotno pa so bile zasnovane za uporabo nad ognjem. Pri vseh uporabah bo ponev pokazala svojo kvaliteto, pozorni pa bodite edino na njeno temperaturo, saj se pri uporabi zelo segreje.

3. Kakšne možnosti plačila sprejemate?
Pri Speci.si se vedno potrudimo, da izberemo način plačila, ki je vam najbolj všeč. V kolikor pri spletnem naročilu ne boste zapisali nobenih opomb, bo izdelek poslan na vaš naslov z GLS in sicer po povzetju, tako da boste plačali kurirju. V izogib gotovinskemu poslovanju nam lahko pod opombe napišete, da želite plačati po predračunu ali alternativno preko PayPal sistema. Gotovine pri osebnem prevzemu ne moremo sprejeti, lahko pa vam napišemo UPN nalog in le tega poravnati na najbližjem mestu za plačevanje položnice (Petrol).

4. Čas dostave?
Za vse izdelke imamo označen čas dostave 2-5 dni, kar pa ne pomeni, da boste na svoje naročilo morali čakati res vseh 5 dni. V večini primerov izdelke naročene tekočega dne do 11.ure pošljemo še isti dan in so naslednji dan pri vas. V kolikor menite, da izdelek nujno potrebujete naslednji delovni dan nam to sporočite in potrudili se bomo, da ga tudi prejmete.

5. Ali lahko litoželezni kotliček uporabljam skupaj s plinskim gorilnikom?
Seveda. Litoželezni kotliček je ravno tako kot litoželezno posodo moč uporabljati tako na plinskem gorilniku, kot na odprtem ognju.


6. Pri peki z litoželezno ponvijo se mi hrana prijema, čeprav naj se ne bi?
Hrana se na ponev ob pravilni negi ponve ne sme prijemati pri peki. V kolikor se vam to dogaja, ponve pred uporabo (ali po zadnji uporabi) niste dovolj namastili z rastlinsko maščobo in le to zapekli nanjo, tako da naredi zaščitni sloj. Ravno tako je potrebno ponev preden nanjo položite hrano dobro segreti.
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
4 v 1:
     1 Zunanje kurišče
     2 Klasični grill/žar
     3 Priprava jedi v kotličku
     4 Peka v žerjavici


Poiščite nas tudi na Facebooku:

Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke