Dostava


Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner (GLS). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave s strani našega pogodbenega partnerja. Dostava se izvrši na naslov kupca, ki ga je navedel ob naročilu. V primeru, da kupca ob času dostave ni na navedenem naslovu, bo naš pogodbeni dostavljalec kupca obvestil o možnosti prevzema pošiljke brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene izdelke. Dostava je predvidena v 2-5 delovnih dneh, v kolikor pa izdelek potrebujete naslednji delovni dan pa nas o tem obvestite (žal ne moremo vedno speljati, lahko pa se potrudimo).

Strošek dostave


Strošek dostave:
- kupnina v vrednosti do 29€: 4,20 €
- kupnina v vrednosti od 30 do 99€: 4,40 €
- kupnina od 100€ - 250€: 4,60 €
- kupnina nad 250€: ni stroškov dostave.

V kolikor se pri naročilu ne označi pravilna poštnina glede na vrednost naročila, bomo le to preverili sami in jo ustrezno označili pred pošiljanjem naročila.

V primeru, da stranka blago prevzame na naslovu našega podjetje, strošek dostave odpade in ga stranka ne plača.

V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke