Dutch oven

 
 

Ultimate Dutch Oven 36cm


Cena z DDV: € 134,90
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

"»UDO« je bila predstavljena javnosti leta 1991 kot odgovor na zahtevo po bolj zdravem kuhanju. Ženi izumitelja te vsestranske posode je bila zaradi problemov z zdravjem predpisana posebna dieta z manj maščobami. Ker sta sicer oboževala kuhanje v »Dutch Oven«, vendar pri tem uporabljala precej maščobe, sta začela iskati alternativne načine priprave hrane. Na sredo svojega »Dutch Oven« sta postavila osrednji del in stojala ter tako odkrila neke vrste konvekcijsko pečico, kjer se hrana kuha v lastni sopari, ki kroži, pri tem pa ne potrebuje dodatnih maščob.

Če postavimo pečico na plinski gorilnik, se v njej hrana odlično skuha. Vse originalne posode »Ultimate Dutch Oven« (UDO®) imajo na dnu nogice, zato jih lahko uporabljamo tudi kot kozico ali lonec. Pokrove pa lahko uporabljamo za peko mesa, cvrtje slanine z jajci, omlete, praženje zelenjave itd.

Posoda »Ultimate Dutch Oven« ima tudi druge odlične značilnosti »Dutch Oven« posode.

Volumen: 9 litrov.


Naziv: UDO-14''
Globina pokrova (cm): 4,7
Volumen posode: 9,0 l
Premer/globina (cm): 35x13
Teža (kg): 12,7
Št. porcij: 16-18

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke