Litoželezna posoda

 

Camp Chef čistilno sredstvo za litoželezne posode


Cena z DDV: € 13,90
Rok dobave :

Informacije o produktu

Camp Chef je pripravil posebno mešanico naravnih olj in čistilnih snovi iz narave, ter vse skupaj združil v Camp Chef čistilno sredstvo za litoželezne posode.

Čistilo bo na vaši litoželezni posodi odstranilo vse ostale delce sladkorja, masti in preostale hrane, katera se vam je morebiti sprijela (v primeru, da je dlje časa niste očistili) in tako zopet vrnilo sijaj vaši litoželezni posodi. Primerno je za uporabo na litoželeznih ponvah, na posodah Dutch Oven in vseh preostalih posodah iz litega železa.

Zaradi naravnih sestavin je popolnoma varno in uporabno na vseh mestih, na katerih ponavadi kasneje pripravite svoj "seasoning" oz. ponev pripravite za nadaljno uporabo.
Camp Chef čistilno sredstvo lahko uporabite z vsemi litoželeznimi izdelki iz naše spletne trgovine.

Proizvajalec: BBQ Scout, Nemčija
Distributer: Alara d.o.o.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke