Litoželezne posode

 

Camp Chef vzdrževalno sredstvo za litoželezno posodo


Cena z DDV: € 13,90
Rok dobave :

Informacije o produktu

Ohranite svoje litoželezne posode, Dutch Oven posode, ponve, rešetke in gorilnike v najboljšem možnem stanju s posebnim Camp Chef sredstvom za vzdrževanje litoželezne posode.

Sredstvo vsebuje posebne naravne sestavine za vzdrževanje vaše litoželezne posode in jo ščiti proti rji. Služi tudi kot "seasoning", tako da pripravi vašo posodo za nadaljno uporabo in s tem preprečuje litemu železu, da bi postalo žarko. Posebna formula v sredstvu vam omogoča, da lahko vse to naredite že z zelo tankim premazom vaše posode.

Sredstvo vam priporočajo tudi svetovni prvaki v uporabu litoželeznih posod Dutch Oven in pravijo, da je uporaba le tega obvezna za vse, ki se resno in aktivno ukvarjajo s kuho in peko v litoželeznih posodah.

Camp Chef čistilno sredstvo lahko uporabite z vsemi litoželeznimi izdelki iz naše spletne trgovine.

Proizvajalec: BBQ Scout, Nemčija
Distributer: Alara d.o.o.

CAMP CHEF VZDRŽEVALNEGA SREDSTVA TRENUTNO NI NA ZALOGI, LAHKO PA SI OGLEDATE CAMP CHEF ČISTILNO SREDSTVO.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke