Tradicionalni litoželezni kotliček

 
 

Bestduty K8 - Tradicionalni litoželezni kotliček št. 8


Cena z DDV: € 189,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Litoželezni kotliček je primeren za vse, ki obožujejo hrano na žlico. V njem se lahko pripravi vse vrste enolončnic, golažev, bogračev, kot tudi polento, pečen krompir ipd. Zaradi zelo dobre prevodnosti litega železa se lahko uporabi na odprtem ognju in tudi nad plinskim gorilnikom. Kotliček je samostoječ, saj ima na sebi pritrjene tri nogice.

NAZIV: Litoželezni kotliček št. 8
VOLUMEN: 18,5 l
TEŽA: 21,0 kg
ŠT. PORCIJ: 34
DIMENZIJE: višina - 39cm, premer 37cm

Prednosti kotličkov Bestduty:

  • Odlikuje jih odlična prevodnost toplote, atraktivna oz. tradicionalna afriška oblika ter enostavno vzdrževanje in čiščenje.
  • Enostavna uporaba, saj kotliček stoji na treh nogicah in tako ne potrebujete nikakršnih stojal za obešanje. Kotliček se postavi na ogenj, seveda pa se lahko namesto ognja uporabi tudi plinski gorilnik.
  • Kotlički vsebujejo tudi litoželezno pokrovko, ki zadržuje toploto in pričara prave gurmanske okuse.
  • Kotlički so izvrstni zlasti za kuhanje golažev, obar, žgancev ali tudi marmelade na način, kot so to počele že naše babice.
Na voljo je v različnih velikostih.

Redna cena: 189,00€ 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke