Vročekovana peka oz. sač

 

Ročno kovana pokrovka za peko/sač 46cm


Cena z DDV: € 49,90
Rok dobave :

Informacije o produktu

Tomdar je podjetje, ki se nahaja v vasici Kreševo v Bosni. To je najbolj znani predel, kjer so doma ročne kovačnice in od koder izvira pravi bosanski sač oz. peka, ki je ena redkih ohranjenih posod za pripravo prave tradicionalne kuhinje Bosne in Hercegovine, nekaterih delov Hrvaške, Črne Gore in Srbije.
  • Pokrovka je izdelana je iz kovanega železa.
  • Primerna je za posodo (tepsijo) dimenzije 40cm
  • Pokrovka ima ob streni tudi obroč
Ročno kovana pokrovka ne samo da pokrije posodo in tako zadržuje toploto, namreč ima tudi obroč, s pomočjo katerega lahko na pokrovko naložimo vroče oglje, ki nato dodatno ustvari toploto v posodi.

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke