Plošče in rešetke

 

Camp Chef CGG16B - Obojestranska litoželezna plošča - Velikost 40cm


Cena z DDV: € 63,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

Pripravljena za takojšnjo uporabo. Lahko jo uporabljate na plinu, žerjavici.... Izredna prevodnost in enakomerna porazdelitev toplote.
Na rebrasti strani lahko istočasno pripravite npr. meso in zelenjavo pri enakomerni porazdelitvi vročine, ne da bi se hrana direktno nad ognjem prižgala. Maščoba odteče v kanalček, grebeni plošče pa pripomorejo k tipični črtasti peki.
Na gladki strani se lahko npr. pripravi palačinke, jajca, slanina, pečen krompir..., ne da bi se hrana prijela na ploščo.


Vzdrževanje: Po uporabi očistiti in na tanko premazati z oljem.


Naziv: 16'' - 40cm
Velikost: 40 x 35 x 2,5 cm
Proizvajalčevo ime: Camp Chef cast iron Grill&Griddle 16"

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke