Plošče in rešetke

 

Drsne rešetke Mirakul


Cena z DDV: € 179,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

"Univerzalne drsne rešetke se lahko uporabljajo v kateremkoli kaminu ali na drugih površinah na prostem. Izdelane so iz visoko kvalitetnega inoxa. Uporaba drsnih rešetk je preprosta: kosi hrane se položijo na spodnjo stran rešetke, ki jo nato prekrijemo z gornjim delom in pričvrstimo z vijakom. Na nosilnem okvirju rešetke se nahaja drsni mehanizem, ki omogoča obračanje celotne površine za peko naenkrat. Zgornji del pa vam lahko služi tudi kot dodatna površina za peko, saj jo lahko preprosto dvignete, odvijete vijak, odprete in raztegnete. S pomočjo drsnega mehanizma se razširjeni zgornji in spodnji del rešetke centrira na nosilnem okvirju s štirimi nogicami.

Dimenzije drsnih rešetk: 78 cm x 44 cm x 9,5 cm"

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke