Plošče in rešetke

 

Kombinacija kamen/rešetka za peko 60x40cm


Cena z DDV: € 165,00
Rok dobave : 2-5

Informacije o produktu

Izredno kvalitetna rešetka za pečenje, sestavljena v kombinaciji kamna in rešetk iz nerjavečega jekla premera 8 mm. Zaradi debeline rešetke se živila zelo težko prijemajo na podlago in jih je zato težko zažgati. Primerna za pečenje tako manjših kot večjih kosov mesa, odlična za peko rib. Ima zložljive nogice, ki omogočajo enostavno prenašanje. Lahko jo uporabljamo v domačem kaminu, zelo uporabna pa je tudi za pečenje v naravi. Na podlagi rezultatov pečenja ima idealno višino 13,5 cm.

Enostavno vzdrževanje in čiščenje.

Naziv: Rešetka kamen/inox - večja (60x40cm)
Dimenzije: 60 x 40 cm
Premer rešetke: 8 mm
Debelina kamna: 3cm
Višina mreže: 13,5 cm
Razmerje: kamen - 25cm, rešetka 35cm

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke