Plošče in rešetke

 

Plinski gorilec iz nerjavečega jekla


Cena z DDV: € 396,50
Rok dobave :

Informacije o produktu

Plinski gorilec iz nerjavečega jekla je izdelan za rešetke ali plošče dimenzij 60x40cm. 8 prečnih palic bo poskrbelo za toploto po vsej površini plošče, kar bo omogočilo, da bo vaša hrana enakomerno pečena. V kolikor pripravljate manj hrane in ne potrebujete celotne površine za peko, lahko uporabljate samo polovico. Gorilec ima dva regulatorja dovoda plina s pomočjo katerih boste lahko poljubno nastavili moč ognja.

Plinski gorilec enostavno priklopite na plinsko jeklenko z regulatorjem in v nekaj minutah bo segrel vašo ploščo za peko.

Možnost izdelave gorilnika tudi po naročilu v drugih dimenzijah po dogovoru.

Višina:
Teža:

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke