Žar pripomočki

 
 
 
 

BBQr's delight lesni peleti za dimljenje


Cena z DDV: € 9,00
Rok dobave : 2-5 dni

Informacije o produktu

"Proizvajalec: BBQr's Delight, Arkansas, ZDA

Popolnoma naravni lesni peleti dodajo vašim jedem, pripravljenim na žaru, slasten okus in mehkobo, da se kar stopijo v ustih. Peleti so preprosti za uporabo in primerni za slehernega navdušenca peke na žaru. Preizkušeni so na različnih tipih žarov (plinski, na oglje, na les). Pelete za dimljenje položimo na žar takrat, ko je segret in pripravljen za uporabo, nato pa položimo na mrežico za pečenje še hrano. Ko se peleti združijo z ognjem, tvorijo dim, ki da pečeni hrani neprimerljivo slasten okus. Dim zdravju ni škodljiv.

Vse kar morate storiti je, da iz aluminijaste folije oblikujete mošnjo za pelete (ali pa uporabite litoželezno posodo za prekajevanje), nato pa jo položite na oglje ali plin. Da bi dosegli pristen prekajen okus, pustite stati nekaj minut. Za daljše prekajevanje uporabite še eno aluminijasto mošnjo. Za enkratno dimljenje boste potrebovali približno slabo pest peletov, zavitek (0,45 kg) pa zadostuje za približno 10 dimljenj. Uživajte!

Zakaj uporabljati pelete za prekajevanje?

Lesni peleti predstavljajo edinstveno obliko naravnega lesa za prekajevanje. Narejeni so iz žaganja, iz katerega pod pritiskom izsesajo ves zrak znotraj celične strukture lesa. Tako so vse nečistoče odstranjene in les dobi zelo kompaktno ter koncentrirano obliko, ki ima veliko večjo gostoto kot naravni les. Peleti tako med prekajevanjem izločajo več dima, kar daje hrani naravno sočnost in okus. Pred uporabo jih ni treba namakati, zato so preprosti za uporabo.

BBQr's Delight peleti so narejeni iz 100% lesa z aromo, ki je označena na ovitku. Na voljo je več arom:
  • Češnja
  • Jabolko
  • Drevo »Mesquito«
  • Javorov sirup"


 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
4 v 1:
     1 Zunanje kurišče
     2 Klasični grill/žar
     3 Priprava jedi v kotličku
     4 Peka v žerjavici


Poiščite nas tudi na Facebooku:

Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke