Žar pripomočki

 
 

Brezžični termometer za žar/hrano - Maverick ET-733


Cena z DDV: € 74,90
Rok dobave :

Informacije o produktu

Maverick ET-733 brezžični termometer je nepogrešljiva naprava za velike ali male mojstre žara. Z njim lahko spremljate temperaturo hrane in hkrati svojega žara, ali pa dveh kosov hrane naenkrat. Oddajnik ima dve probi, kateri imata vsaka po 1m dolg kabel, odporen na temperaturo do 380°C. Vsebuje 15 mest z nastavitvami za različno hrano. 6 od teh je že nastavljeno za peko govedine, teletine, jagnjetine, svinjine, piščanca in purana, preostalih 9 pa ima bonus nastavitev za različno divjačino, srnjaka, losa, bizona, zajca, divjega prašiča, raco, ptico in ribo. Vse nastavitve lahko prilagodite svojim željam.

Funkcije:
- nastavljive temperature po vašem okusu (minimalna, maksimalna)
- alarm, ki vas obvesti, ko je temperatura prenizka/previsoka
- obvestilo o pomanjkanju signala, v kolikor greste predaleč s prejemnikom (100m)
- izbor pogleda tako v Celzijah kot v Fahrenheit
- vključene so že 4 baterije

Velikost:
- prejemnik - 2,5x1x4,75cm
- oddajnik - 2,5x1x4,75cm

Proizvajalec: Maverick
Poreklo: Kitajska

Uvoznik za Slovenijo: Alara d.o.o

 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke