Odprti ogenj - oglje

 
 
 
 

Cadac 5455 - Charcoal Mate 57cm žar na oglje


Cena z DDV: € 136,00
Rok dobave :

Informacije o produktu

Preprost, praktičen, enostaven za čiščenje žar na oglje z močnimi anodiziranimi aluminijastami nogami, ki so pritrjene na telo žara iz emajliranega jekla, odpornega proti rji. Vsi robovi žara so emajlirani in tako preprečujejo rjavenje robov. Žar Charcoal Mate ima dva zračnika na pokrovu za boljšo porazdelitev toplote ter termoplasitčne ročaje na porovu in žaru, ki so tudi pri peki hladni na dotik. Osrednja odprtina za dovod zraka omogoča, da oglje gori, a pepeol na pade iz žara. Pepel se zlahka odstrani tako, da žar dvignete žar in ga obrnete na glavo. S tem se oglje po peki strese iz žara. Dodana funkcija žara je priročen kavelj na pokrovu, na katerega se lahko obesi pokrov in deluje kot ščitnik proti vetru. Cenovn ugoden žar z veliko kuhalno površino in brez nepotrebnih priključkov, ki zakomplicirajo užitek pri peki.

Dodatna oprema: Cadac Fire Express je hiter, priročen in enostaven način za prižig oglja ali za neposreden prižig oglja med kuhanjem. Prostorina Fire Express-a je za 1,5kg oglja. Robusten in prilagodljiv model omogoča enostavno in kompaktno shranjevanje.

Garancija: 5 let

Pokrov: Lahko jeklo prevlečeno s steklenim emajlom in dvema zračnikoma
Kuhalna površina: 1 matirano steklena emajlirana rešetka
Noge: Fiksirane anodizirane aluminijaste noge
Ročke: Termoplastične ročke na pokrovu in posodi žara
Kuhalna površina: 2376cm2
Dimenzija (mm) – dolžina x širina x višina: 660 x 660 x 928 (postavljen), 600 x 612 x 210 (zapakiran)


 
V košarici ni izdelkov
Ime in priimek:

E-pošta:
Camp Chef ponevLitoželezne ponve znanega proizvajalca Camp Chef. Primerne za vse vrste površin (indukcija, elektrika, odprti ogenj, plin). Z rednim vzdrževanjem bo vaša ponev večna!

Dutch Oven Deluxe
Litoželezna posoda Dutch Oven Deluxe proizvajalca Camp Chef. Lahko se uporabi kot peka, kotliček, ali pa se pokrov uporabi kot ponev. Možna priprava vseh vrst hrane!

Poiščite nas tudi na Facebooku:
Facebook
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke