KATEGORIJE IZDELKOV

Plinski žari, žari na oglje, kurišča & letne kuhinje

Litoželezni kotlički, litoželezne ponve & Dutch owen

Litoželezne plošče, ostale plošče, rešetke

Voki, paella, ponve, pokrovke in ostala posoda

Omake, noži, pribor, prevleke, torbe, čistila, razno ...

POGOSTA VPRAŠANJA

Žar Cobb je zelo priročen žar na oglje, saj njegova zunanjost med peko ostaja hladna, kar omogoča, da lahko žar premikate. V njem pa lahko enostavno uporabite hitre brikete iz obnovljivega lesa, ki lahko gorijo od 90-150 minut.

Camp Chef litoželezne ponve so narejene iz zelo kakovostnih materialov. Zaradi njihove sestave se lahko uporabljajo prav na vseh površinah za peko, kot so indukcija, plin, elektrika, prvotno pa so bile zasnovane za uporabo nad ognjem. Pri vseh uporabah bo ponev pokazala svojo kvaliteto, pozorni pa bodite edino na njeno temperaturo, saj se pri uporabi zelo segreje.

Pri Speci.si se vedno potrudimo, da izberemo način plačila, ki je vam najbolj všeč. Trenutno sta na voljo plačilo po povzetju ali plačilo preko UPN naloga (nakazilo na naš TRR). Paket vam dostavi služba GLS. V kratkem lahko pričakujete tudi možnost plačila preko Pay Pala ali s kreditno kartico.

Za vse izdelke imamo označen čas dostave 2-5 dni, kar pa ne pomeni, da boste na svoje naročilo morali čakati res vseh 5 dni. V večini primerov izdelke naročene tekočega dne do 11.ure pošljemo še isti dan in so naslednji dan pri vas. V kolikor menite, da izdelek nujno potrebujete naslednji delovni dan nam to sporočite in potrudili se bomo, da ga tudi prejmete.

Seveda. Litoželezni kotliček je ravno tako kot litoželezno posodo moč uporabljati tako na plinskem gorilniku, kot na odprtem ognju.

Hrana se na ponev ob pravilni negi ponve pri peki ne sme prijemati. V kolikor se vam to dogaja, ponve pred uporabo (ali po zadnji uporabi) niste dovolj namastili z rastlinsko maščobo in le to zapekli nanjo, tako da se naredi zaščitni sloj. Ponev je potrebno preden nanjo položite hrano tudi dobro segreti.

MNENJA STRANK

Franjo, Celje

Spoštovani, ker nam je vaš žar Cobb Supreme odličen, smo se odločili za nakup še enega in nekaj kompletov kokosovih briket.

Domen, Ljubljana

Z vašo ponvijo sem izjemno zadovoljen, tako da sem se odločam še za nakup Camp Chef DO14 - Dutch oven 36cm. Lahko še dodam, da je zadeva robustna, hrana se ob pravilni uporabi ne prijema in ima praktično doživljenjsko dobo.

Klemen Ž., Novo mesto

Nimam samo jaz takega mnenja, ampak kar se Carri Chef 2 žara tiče, ga je še čisto vsak, ki sem ga srečal in ga ima, pohvalil. Morda cena res ni tako nizka, vendar tu je na mestu mnenje posameznika, saj zame je cena vredna glede na njegove kvalitete in funkcije.

GOR