CAMP CHEF vzdrževalec za LŽ posodo (CSC8)

16.80 

Vzdrževalec litega železa Camp Chef omogoča enostavno in hitro vzdrževanje litoželezne posode. Namenjen je vzdrževanju vseh vrst litoželezne posode. Narejen je na rastlinski osnovi in zaščiti vašo posodo pred rjavenjem.

Vzdrževalno sredstvo je zdravstveno in ekološko neoporečen.

Ni na zalogi

Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Ohranite svojo litoželezno posodo v najboljšem možnem stanju z s posebnim Camp Chef sredstvom za vzdrževanje litoželezne posode. Uporabljate ga lahko na kateri koli litoželezni površini: Dutch Oven, ponev, rešetka, gorilnik. Sredstvo vsebuje naravna olja, ki ščitijo vašo litoželezno posodo pred rjavenjem. Služi tudi kot “seasoning”. Vašo posodo pripravi za nadaljnjo uporabo in s tem preprečuje litemu železu, da bi postalo žarko. Posebna formula v sredstvu vam omogoča, da lahko vse to naredite že z zelo tankim nanosom na površino. Vzdrževalno sredstvo je zdravstveno in ekološko neoporečno in ga pred naslednjo uporabo ni potrebno izpirati. Z uporabo vzdrževalnega sredstva, bo vaša litoželezna posoda lahko trajala več generacij.

Camp Chef vzdrževalno sredstvo za lito železo je občutljivo na temperaturo in se pri hladnejših temperaturah lahko strdi. Če želite vzdrževalec zmehčati, ga preprosto pregnetite ali tubo za nekaj minut postavite v toplo vodo, da se zmehča.

GOR