CADAC folija proti prijemanju za CARRI CHEF (8631)

6.89 

Za vse, ki si ne želite zamudnega čiščenja posode vašega žara, je Cadac izdelal posebno podlogo proti sprijemanju. Uporabljate jo lahko brez uporabe maščob in olj za kuhanje. Na njej tako lahko kuhamo popolno in zdravo hrano, ne da bi jo pri tem zažgali. Po uporabi folijo preprosto očistite z izpiranjem pod vročo vodo ali v pomivalnem stroju.

Folija je namenjen večkratni uporabi, zato se priporoča uporaba lesenih ali plastičnih pripomočkov za kuhanjem, da je ne poškodujemo.

Tehnične značilnosti:
Premer folije: 47 cm

Na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Za vse, ki si ne želite zamudnega čiščenja posode vašega žara, je Cadac izdelal posebno podlogo proti sprijemanju. Uporabljate jo lahko brez uporabe maščob in olj za kuhanje. Na njej lahko tako kuhamo popolno in zdravo hrano, ne da bi jo pri tem zažgali, kar je idealno za cvrtje ali pečenje mesa, rib, piščanca in zelenjave. Po uporabi folijo preprosto očistite z izpiranjem pod vročo vodo ali v pomivalnem stroju.

Folija je namenjen večkratni uporabi, zato se priporoča uporaba lesenih ali plastičnih pripomočkov za kuhanje, da je med uporabo ne poškodujemo. Zasnovana je bila za uporabo na vrhu Cadac Skottel plošče, seveda jo lahko uporabljate tudi na katerikoli drugi kuhalni površini, ki se prilega velikosti folije.
Ni za uporabo na odprtem žaru ali v neposrednem stiku z odprtim ognjem, grelnimi elementi ali gorilniki.

Tehnične značilnosti:
Premer folije: 47 cm

GOR