CAMP CHEF kozica s pokrovom 30 cm (CBOXK)

88.80 

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči in tudi indukciji.

Tako na pikniku, v domači kuhinji ali na poti.

 

Komplet vsebuje:

 • 1 kos Kozica 30 cm (globoka ponev)
 • 1 kos Ponev/pokrovka 30 cm

 

Ni na zalogi

Opis

Odlične litoželezne posode najbolj znanega ameriškega proizvajalca Camp Chef že od leta 1803. Posoda je oblikovana in izdelana na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj.

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljate za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Komplet zajema globoko kozico 30 cm in pripadajoči pokov, ki ga lahko uporabljate tudi kot samostojno ponev. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in njen ročaj segrejeta, zato ga ni mogoče prijeti z roko brez zaščite.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef vzdrževalec, s katerim bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

 

Komplet vsebuje:

 • 1 kos, Kozica (globoka ponev)
  Premer zgoraj: 30,0 cm
  Premer spodaj: 25,0 cm
  Dolžina celotne ponve: 47 cm (z ročajem)
  Višina: 9,5 cm
  Prostornina: 4,2 l
 • 1 kos, Ponev/pokrov
  Premer zgoraj: 30,0 cm
  Premer spodaj: 27,5 cm
  Dolžina celotne ponve: 47 cm (z ročajem)
  Višina: 4,0 cm
  Prostornina: 1,5 l

 

 

 

GOR