CAMP CHEF osnovni komplet LŽ 25cm (SK10)

56.00  54.31 

Da bo hrana, pripravljena v litoželezni posodi še bolj okusna, smo za vas pripravili komplet litoželezne ponve s pokrovko. Kuhanje s pokrovko omogoča, da bo hrana pripavljena v krajšem času, hkrati pa bo hrana bolj polnega okusa.

Komplet zajema:

  • 1 x litoželezna ponev 25 cm (SK10)
  • 1 x litoželezna pokrovka 25 cm (CL10)

Posodo lahko uporabljamo na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči, indukciji…

Tako na pikniku kot v domači kuhinji!

 

Na zalogi

Opis

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljate za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

 

Komplet vsebuje:

CAMP CHEF litoželezna ponev SK10 s premerom 25 cm, je opremljena z dvojnim izlivom in dvema močnima podpornima ročajem za podporo med nošenjem ali vlivanjem. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in njen ročaj segrejeta, zato ga ni mogoče prijeti z roko brez zaščite.

 

CAMP CHEF litoželezna pokrovka CL10 s premerom 25 cm je bila zasnovana za uporabo na litoželezni posodi Camp Chef. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporaba pokrovke pri kuhanju bo skrajšala čas priprave, okus hrane pa bo polnejši.

GOR