CAMP CHEF posoda LŽ 6-delni set (CBOX6)

130.00 

Najboljši način za začetek kuhanja v litoželezni posodi z našim šest delnim kompletom litoželezne posode Camp Chef.

Komplet vključuje nizozemsko posodo brez nogic (Dutch Oven) s podstavkom in pokrovko, 25 cm ponev in globoko ponev, ki sta druga drugi pokrovka ter dodatno ponev, vse z različno višino roba.

Set zajema vse kuhinjske posode iz litega železa, ki jih potrebujete za pripravo vaših najljubših jedi. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči ali indukciji.

Tako na pikniku, v domači kuhinji ali na poti.

Na zalogi

Opis

Z njimi so beli priseljenci osvajali divji zahod in poleg znane posode Dutch Owen so bile ponve edina posoda, ki so jo dnevno uporabljali tako zunaj, kot v svojih domovih. Oblikovane in izdelane (zlitina) so na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, so neuničljive.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode priporočamo Camp Chef izdelke, s katerimi boste vašo posodo zaščitili in bo tako vedno pripravljena za ponovno uporabo.

Pri uporabi litoželezne ponve priporočamo tudi uporabo litoželezne pokrovke, ki bo skrajšala čas priprave, hrana bo še okusnejša.

GOR