CAMP CHEF posoda LŽ za pito 25cm (CIPIE10)

40.00 

Litoželezna posoda za pito Camp Chef omogoča razporeditev toplote po celotni posodi, kar daje zlato rjavo skorjo vaši piti. Glede na višino je primerna tudi za pripravo domačih buhteljnov, zloženk in drugega peciva. Za lažje premikanje posode so dodani okrasni ročaji. Posoda je že premazana z Camp Chef vzdrževalcem za litoželezno posodo in tako omogoča takojšnjo uporabo.

Premer posode: 25 cm
Višina posode: 7 cm

Na zalogi

Opis

Z njimi so beli priseljenci osvajali divji zahod in poleg znane posode Dutch Owen so bile ponve edina posoda, ki so jo dnevno uporabljali tako zunaj, kot v svojih domovih. Oblikovane in izdelane (zlitina) so na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, so neuničljive.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode priporočamo Camp Chef izdelke, s katerimi boste vašo posodo zaščitili in bo tako vedno pripravljena za ponovno uporabo.

Pri uporabi litoželezne ponve priporočamo tudi uporabo litoželezne pokrovke, ki bo skrajšala čas priprave, hrana bo še okusnejša.

GOR