CADAC plošča Teppanyaki za PATIO (98506)

79.95 

Cadac Plošča Teppanyaki , se uporablja kot dodatna možnost kuhanja na vašem plinskem žaru Cadac serije Meridian in Titan. Plošča Teppanyaki je narejena iz kvalitetnega nerjavečega jekla. Zaradi posebne sestave materialov ima plošča zelo dobro prevodnost, zato hitro doseže željeno temperaturo. Pri straneh ima priročne ročaje za lažje premikanje plošče, vendar moramo biti previdni saj se le ti med uporabo lahko močno segrejejo.

Idealna je za pripravo rib, morskih sadežev, zrezkov, zelenjave in podobno.

Dimenzija: 26,5 x 48cm

Samo še 1 na zalogi

Opis

Teppanyaki plošča je zamenljiva kuhalna površina, ki se uporablja kot dodatna možnost kuhanja na vašem plinskem žaru Cadac serije Meridian in Titan. Trislojna plošča Teppanyaki je narejena iz kvalitetnega nerjavečega jekla. Prav tako jo lahko uporabljate tudi na drugih plinskih žarih, ki podpirajo dimenzijo plošče. Nerjaveča površina zagotavlja kakovostno pripravo hrane in enostavno čiščenje. Trpežna plošča je narejena iz 3-slojne kombinacije aluminija in nerjavečega jekla.

Zaradi posebne sestave materialov ima plošča zelo dobro prevodnost, zato hitro doseže želeno temperaturo in toploto razporedi po celotni površini plošče. Pri straneh ima priročne ročaje za lažje premikanje, vendar moramo biti previdni saj se le ti med uporabo lahko močno segrejejo.

Idealna je za pripravo rib, morskih jedi, govedine, zelenjave in podobno.

Tehnične značilnosti:
Velikost plošče: 26,5 x 48cm

GOR