CADAC ponev Paella 47cm (5758)

74.94 

Cadac Paella ponev je izdelana iz aluminija in premaza s teflonskim premazom proti prijemanju. Velika ponev je idealna za pripravo rižot, paelle, testenin, zajtrkov, zrezkov v omaki, in drugih obrokov. Tudi za večje število ljudi.
Zasnovana je bila za uporabo na žarih Cadac serije Carri Chef, Carri Chef 2 in Citi Chef 50. Ponev se lahko uporablja tudi na katerem koli plinskem štedilniku ali električni kuhalni plošči.

Premer ponve: 47 cm

Ni na zalogi

Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Cadac Paella ponev je izdelana iz aluminija in premazana s teflonskim premazom proti prijemanju. Za lažje premikanje ima pri strani ročaja iz nerjavečega jekla. Velika ponev je idealna za pripravo rižot, paelle, testenin, zajtrkov, zrezkov v omaki, in drugih obrokov. V njej lahko pripravite tudi obrok za večje število ljudi.

V kompletu je priročna torba za shranjevanje, ki jo ščiti pred odrgninami in omogoča lažji transport. Zasnovana je bila za uporabo na žarih Cadac serije Carri Chef, Carri Chef 2 in Citi Chef 50. Ponev se lahko uporablja tudi na katerem koli plinskem štedilniku ali električni kuhalni plošči.

Tehnične značilnosti:

Premer ponve: 47 cm

 

GOR