CADAC žar E-Braai električni (5840-20-04-EU)

317.80 

 • Električni žar premera 40 cm.
 • Gumb za natančen nadzor nad temperaturo pečenja.
 • Odstranljiva posoda za maščobo za lažje čiščenje.
 • Vključeno stojalo za kuhanje in žar plošča z GreenGrill prevleko proti prijemanju.
 • Grelna moč: 2,3 kW
 • Pripravljen na uporabo v le 4 minutah

Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Kategorija: Oznaka:

Opis

Predstavljamo vam CADAC-ov E-Braai, njihov prvi električni žar, ki vam bo prinesel nepozabno doživetje pečenja. Ta električni žar je idealen za uporabo na balkonu ali vrtu, hkrati pa je preprost za prenašanje tudi na dopust, saj vključuje praktično torbo za nošenje in shranjevanje.

Z močjo 2.3kW se žar hitro segreje, saj je pripravljen že v 4 minuta, kar pomeni manj čakanja in več uživanja. Emailiran obroč varuje grelni element pred kapljanjem maščobe med peko. Z načinom samodejnega nadzora temperature lahko natančno določite želeno temperaturo, ki jo merimo neposredno iz mreže, ne pa pod pokrovom, kot je običajno.

E-Braai vam omogoča prilagajanje temperature od 70 do 270 stopinj Celzija, kar ga naredi odličnega tudi za počasno kuhanje.

Odstranljiva posoda za lovljenje maščobo je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju in enostavna za čiščenje. Štirje zračniki na kupoli zagotavljajo odlično kroženje zraka in enakomerno porazdelitev toplote po celotni površini žara.

E-Braai je opremljen s stojalom, žar ploščo z GreenGrill keramično prevleko in kupolo. Za še več možnosti kuhanja so na voljo dodatki, kot so paella ponev, žar 2 Braai zgornji del in plošča za peko pice (dodatki niso vključeni).

 

Zakaj izbrati električni žar E-Braai?

 1. Praktičnost in prenosnost: E-Braai je idealen za uporabo na balkonu, vrtu ali med počitnicami, saj ga je enostavno prenašati s priloženo torbo za nošenje. S kompaktno zasnovo je primeren tudi za tiste, ki nimajo veliko prostora za večje žare, saj ga lahko postavite kar na mizo.
 2. Hitro segrevanje: CADAC-ov E-Braai se ponaša z močnim 2.3kW grelnim elementom, ki omogoča hitro segrevanje v le 4 minutah, kar pomeni manj čakanja in več časa za uživanje v žarjenju.
 3. Natančen nadzor temperature: Z inovativnim načinom samodejnega nadzora temperature lahko natančno določite želeno temperaturo za popolno peko. Temperaturo meri neposredno iz mreže, kar zagotavlja enakomerno kuhanje.
 4. Enostavno Čiščenje: Odstranljiva posoda za maščobo je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, kar olajša čiščenje po peki. To vam omogoča hitrejši zaključek obroka in manj čiščenja po njem.
 5. Širok razpon temperatur: E-Braai vam omogoča prilagajanje temperature od 70 do 270 stopinj Celzija, kar ga naredi vsestranskega in primernega tudi za počasno kuhanje. Ne glede na vaše želje vam bo E-Braai omogočil popoln nadzor nad temperaturo.

Vsebina kompleta:

 • električni žar,
 • pokrovko za žar z vgrajenim termometrom,
 • rebrasto žar ploščo: premer 39 cm,
 • stojalo za posodo, kar omogoča, da ga uporabljamo kot druge kuhalnike,
 • priročno torbo za shranjevanje.

Tehnične značilnosti:
Velikost žara: 48cm/35,5cm/44,5cm (š/v/g)
Teža žara: 8 kg
Grelna moč: 2,3 kW

GOR