CADAC žar E-Braai električni (5840-20-04-EU)

317.80 

Odkrijte okus in udobje pečenja z električnim žarom, na novem Cadac-ovim E-Braai žaru. Ta električni žar je kot nalašč za uporabo na balkonu ali na vrtu. Žar ima 2.3kW toplotne moči, kar zagotavlja hiter čas segrevanja. Z nastavitvijo samodejnega nadzora temperature lahko z gumbom natančno nastavite želeno temperaturo. Temperatura se pri tem žaru ne meri pod pokrovom, kot je to običajno, vendar neposredno iz grelne mreže. Je enostaven za čiščenje, saj lahko posodo v katero se lovi maščoba enostavno odstranite in operete tudi v pomivalnem stroju.

Temperatura E Braai je nastavljiva od 70 di 270 stopinj, zaradi česar je primerne tudi za počasno kuhanje.

Kljub svoji majhnosti se lahko primerja tudi z velikimi in je primeren za vse, ki radi pečete na žaru, pa morda nimate prostora za velik žar.

 

Premer kuhalne površine: 39 cm

Teža žara: 8 kg

 

Na zalogi (se lahko naroči)

Kategorija: Oznaka:

Opis

Odkrijte okus in udobje pečenja z električnim žarom, na novem Cadac-ovim E-Braai žaru. Ta električni žar je kot nalašč za uporabo na balkonu ali na vrtu. Vendar ga boste tudi na počitnice lahko enostavno vzeli s seboj saj ima priloženo priročno torbo v katero ga lahko pospravite.

Žar ima 2.3kW toplotne moči, kar zagotavlja hiter čas segrevanja. Stekleni obroč okoli grelca, grelec ščiti pred maščobo, ki se pri kuhanju steka v posodo pod ploščo. Z nastavitvijo samodejnega nadzora temperature lahko z gumbom natančno nastavite želeno temperaturo. Temperatura se pri tem žaru ne meri pod pokrovom, kot je to običajno, vendar neposredno iz grelne mreže.

Odstranljiva posoda v katero se med kuhanjem steka maščoba, je enostavna za čiščenje in je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju. Kupola/pokrov lahko služi tudi kot ščit pred vetrom. Štirje zračniki na pokrovu zagotavljajo dobro kroženje zraka in enakomerno porazdelitev toplote znotraj žara. Žar je opremljen z kupolo in žar ploščo, prevlečeno s keramično prevleko GreenGrill proti prijemanju. Za še več možnosti kuhanja, lahko dokupite tudi paella ponev in kamen za pico.

Temperatura E Braai je nastavljiva od 70 di 270 stopinj, zaradi česar je primerne tudi za počasno kuhanje.

Kljub svoji majhnosti se lahko primerja tudi z velikimi in je primeren za vse, ki radi pečete na žaru, pa morda nimate prostora za velik žar.

Komplet vsebuje:

  • električni žar,
  • pokrovko za žar z vgrajenim termometrom,
  • rebrasto žar ploščo: premer 39 cm,
  • stojalo za posodo, kar omogoča, da ga uporabljamo kot druge kuhalnike,
  • priročno torbo za shranjevanje.

Tehnične značilnosti:
Velikost žara: 48cm/35,5cm/44,5cm (š/v/g)
Teža žara: 8 kg
Grelna moč: 2,3 kW

GOR