CADAC KOMPLET žar CARRI CHEF 2 BBQ (8910-21) s pokrovom

298.94  239.16 

Carri Chef 2 je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike.

Posebej primeren za uporabo na domačem vrtu, balkonu, pikniku ali pri kampiranju. Komplet vsebuje plinski žar, rebrasto žar ploščo prevlečeno s teflonom in stojalo za posodo, ki omogoča, da ga uporabljamo kot plinski kuhalnik.

KOMPLET ZAJEMA:

–  CADAC žar Carri chef 2 (8910-21)

–  CADAC pokrov za Carri chef 2 (8910-SP004)

 

SAMO ŠE NEKAJ KOSOV. 

Na zalogi pri dobavitelju. Možna dobava po predhodnem naročilu.

Rok dobave od 7-10 delavnih dni.

 

Samo še 1 na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Carri Chef 2 je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike. Primeren je za uporabo na domačem vrtu, balkonu, pikniku ali na kampiranju. Za lažji transport in shranjevanje je dodana še priročna torba, v katero žar po uporabi enostavno pospravimo in tako ne zavzame prav veliko prostora.

Zmogljiv okrogel gorilnik iz nerjavečega jekla je zasnovan tako, da ga za prižig ni potrebno razstavljati, saj že vsebuje samo vžigalni mehanizem z iskro. V času uporabe nam le ta omogoča, da lahko nadziramo temperaturo žara, z dodajanjem ali zapiranjem plina. V vetrovnem vremenu predstavlja njegova zasnova veliko prednost, saj je gorilnik zaščiten pred vetrom in tako ni nobene nevarnosti, da bi plamen ugasnil oziroma, da bi požarno ogrožali okolico. Žar ima 50 mbar pritiska in levi 3/4″ nemški navoj za priključitev na regulator/jeklenko. Cev in regulator nista priložena.

Komplet vsebuje:

Žar Carri chef 2 (8910-21-EU):
– Plinski gorilnik z zaščito proti vetru,
– stojalo za posodo, kar omogoča, da ga lahko uporabimo tudi kot plinski kuhalnik,
– rebrasto žar ploščo, prevlečeno s teflonom, premer plošče 46 cm
– 3 x stabilne razstavljive nogice, izdelane iz aluminija,
– plastičen pladenj, ki se ga namesti med nogice in je zelo priročna odlagalna površina,
– priročna torba za shranjevanje.

Pokrov za Carri chef 2 (8910-SP004):

Emajlirana pokrovka, ki ima učinek pečice. Zaradi svoje zasnove učinkovito zadržuje toploto znotraj pokrova, zareze na zgornji strani pokrova pa omogočajo, da odvečna vlaga izhlapi izpod pokrova. Pokrov ima že vgrajen termometer, ki meri temperaturo kuhanja pod pokrovom. Primerna je za uporabo na vseh žarih Cadac serije Carry Chef 2.

 

GOR