CADAC kuhalnik 2 COOK 3 PRO Stove VELIKI komplet z LŽ posodo + DARILO (203P1-10-EU)

Original price was: 262.91 €.Current price is: 239.24 €.

 • Lahek kuhalnik z 2 gorilnikoma,
 • Ohišje iz umetnih materialov in kuhališčni del iz nerjavečega jekla,
 • Avtomatski mehanizem z iskro za prižig,
 • dva neodvisna kuhalna dela,
 • Nedrseče gumijaste noge,
 • Stojala za lonce in stranska zaščito pred vetrom,
 • Univerzalna rebrasta žar plošča, z GreenGrill premazom,
 • Univerzalni pokrov za žar ploščo,
 • Stojalo za kavni lonček,
 • Litoželezna ponev CAMP CHEF 25 cm (SK10) s pokrovko,
 • pripomoček za čiščenje 40
 • DARILO: ščetka za čiščenje (98326 – 12cm)
 • 2 leti garancije.

 

Na zalogi pri dobavitelju. 

Rok dobave od 7-10 delavnih dni.

 

Samo še 1 na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

CADAC 2 COOK 3 PRO STOVE je eleganten plinski kuhalnik/žar in je s svojimi 3,9 kg izredno lahek in brez dvoma najboljši namizni spremljevalec z dvema neodvisnima gorilnikoma. Vsak gorilnik ima svoj ”piezo vžig” – samo vžigalni mehanizem z iskro. Ohišje kuhalnika je narejeno iz umetnih mas, dno kuhališča pa je iz nerjavečega jekla. Prav tako je jeklen tudi pokrov. Gumijaste noge na dnu zagotavljajo dodatno stabilnost in varnost, saj preprečujejo zdrs.

Opremljen je z dvema stojaloma za lonce in dvema stanskima zaščitama, ki ščitita, plinski gorilec pred vetrom. Štedilnik ponuja vsestranske možnosti kuhinja. Kot dodatna oprema je možno dokupiti dodatni keramični plošči, gladko in rebrasto.

Pokrov lahko uporabite tudi kot zaščito pred vetrom, tako plinski plamen med kuhanjem ne ugasne. Po uporabi pa pokrov ponovno zaprete s priročno zaponko za zapiranje. Kuhalniku 2 COOK 3 PRO  je priložena priročna torba za shranjevanje.

Enota deluje na plinsko jeklenko.

Teža kuhalnika: 3,9 kg
Velikost kuhalnika: (Š) 55 cm x (V) 9  cm x (G) 33 cm
Kuhalna površina: 27 cm x 50 cm
Skupna toplotna moč: 2 x 2,2 kW
Skupna povprečna poraba plina: 2 x 160 g/h

 

CADAC univerzalna rebrasta plošča za kuhalnik je primerna za vse znamke kuhalnikov, vključno s programom CADAC 2 Cook. Ta plošča je popolna izbira za vaše kulinarične užitke na prostem.

Žar plošča je prevlečena s keramičnim premazom GeenGrill, ki omogoča bolj zdravo kuhanje, saj porabite manj olja. Prav tako olajša tudi čiščenje saj preprečuje sprijemanje hrane.

Zahvaljujoč priloženemu odstranljivemu ročaju lahko ploščo enostavno dvignete in namestite na stojalo za lonec vašega kuhalnika. Tako je vaš kuhalnik v trenutku pripravljen na peko kot na žaru. S svojo rebrasto površino zagotavlja čudovite sledi žara na vaših najljubših jedeh, kot so meso, perutnina, ribe in zelenjava.

Za še večje udobje, je priložena tudi priročna torba za enostavno shranjevanje in prenašanje plošče.

Ta univerzalna plošča je zagotovo nepogrešljiv kos na vaših potovanjih, kot tudi doma.

Material: aluminij
Dimenzija: 25 x 27 cm
Teža: 0,9 kg

 

CADAC univerzalni pokrov za oglato ploščo je idealen dodatek univerzalnim gladkim in rebrastim žar ploščam, kot tudi žar ploščam 2 Cook 3. Ta aluminijasta kupola za žar ustvari popoln učinek, podoben pečici, izboljša zadrževanje toplote in omogoča peko na kuhalniku brez škropljenja.

Material: aluminij
Velikost: 25 x 27,5 cm
Teža: 0,45 kg

 

CADAC stojalo za kavni lonček: Verjetno se je že vsak srečal s težavo, da manjša skodelica ne stoji na kuhališču žara. S tem priročnim stojalom bo tudi posoda manjše dimenzije posod. Enostavno ga postavite na podstavek vašega žara. Tako lahko svojo najljubšo skodelico kave pripravite kjer koli.

Primeren za uporabo z žari: 2 Cook, vse žare serije 30 in 40.

Stojalo za lonček ne ustreza žarom CADAC razen Carri Chef 50, Citi Chef 50 ter E-Braai. 

Izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Dimenzija: 13,7 x 13,7 x 0,6 cm
Teža: 82 g

 

CAMP CHEF litoželezna ponev 25 cm (SK10) s pokrovko: Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji.
Da bo hrana, pripravljena v litoželezni posodi še bolj okusna, smo za vas pripravili komplet litoželezne ponve s pokrovko. Kuhanje s pokrovko omogoča, da bo hrana pripravljena v krajšem času, hkrati pa bo hrana bolj polnega okusa. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

 

Tehnične značilnosti:

 • Višina ponve: 5 cm
 • Premer ponve: 20 cm
 • Širina ponve z ročaji: 40,6 cm
 • Teža: 2,3 kg

 

Pripomoček a čiščenje 40 (5610-900): S tem okolju prijaznim in popolno prilegajočim se silikonskim pripomočkom za čiščenje, bo čiščenje vašega žara veliko lažje. V njem je mogoče očistiti žar rešetko, z največjim premerom 40 cm. Izdelan je iz vzdržljivega silikona, odpornega na vročino do 200°C.
Namakanje žar plošče pred pranjem, pomeni manj časa, porabljenega za čiščenje in več časa za uživanje na prostem. Brez nereda, brez hrupa!  Čiščenje je zelo enostavno, da bi dosegli najboljši rezultat, v silikonsko posodo vlijte vročo vodo in milnico. Rešetko za žar, obrnjeno na glavo potopite in jo pustite namakati 60 minut, da se vsi zažgani koščki in maščoba ločijo. Po potrebi jo lahko pustite namočeno tudi čez noč. Med namakanjem se zažgani koščki in ostanki hrane, ki jih je težko odstraniti, ne da bi rabili drgniti ali strgati, zmehčajo. Nato rešetko očistite in sperite s čisto vodo.
Z uporabo silikonske posode, se vaša rešetka za žar in druge kuhalne površine, ne poškodujejo, kot bi se z uporabo ščetk in drugih pripomočkov za čiščenje.
Če pustite rešetko za žar namočeno v posodi se zažgani koščki in ostanki hrane, ki jih je težko odstraniti, ne da bi jih rabili drgniti ali strgati prevleko žar plošče.

Dimenzija: 48,5 x 44,5 x 6,5 cm
Teža: 1,3 kg

 

DARILO: CADAC Ščetka za čiščenje mehka 12 cm: Priročna ščetka, s trpežnimi in močnimi ščetinami se po uporabi enostavno pospravi v priloženo škatlico. Primerna za čiščenje Cadac-ovih površin prevlečenih z GreenGrill premazom. Prav tako pa je primeren tudi za kromirane, litoželezne in emajlirane površine.

 

Komplet vsebuje:
– Lahek plinski kuhalnik z dvema gorilnikoma,
– stranska zaščito pred vetrom,
– priročna torba za shranjevanje,
– rebrasto ploščo za žar, s priloženo torbo,
– stojalo za kavni lonček,
– pokrov za rebrasto ploščo,
– Litoželezna ponev CAMP CHEF 25 cm (SK10) s pokrovko
– pripomoček za čiščenje 40
– DARILO: ščetka za čiščenje (98326 – 12cm).

 

 

GOR