CADAC MEGA KOMPLET žar CITI CHEF 40 + dodatki

333.12 

Cadac Citi Chef 40 je robusten, kompakten in prenosen plinski žar, ki ga lahko uporabljate kar na mizi. Priloženo ima praktično torbo v katero ga enostavno pospravite in odnesete v park, na plažo ali na čoln, saj ne zavzame veliko prostora.

Tokrat vam ponujamo MEGA KOMPLET po izjemni ceni.

MEGA KOMPLET ZAJEMA:

  • CADAC žar CITI CHEF 40 (5610-20-04)
  • CADAC čistilo v spreju (8629)
  • CADAC prijemalka/lopatka magnetna Naylon (98372)
  • CADAC žar plošča deljena 36cm (5610-200)
  • CADAC žar ponev-pladenj 36cm (5610-300)

 

SAMO ŠE NEKAJ KOSOV.

Na zalogi pri dobavitelju. Ponudba velja do zaključka akcije oziroma do razprodaje zalog. 

Rok dobave od 5-7 delavnih dni.

Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

MEGA KOMPLET ZAJEMA:

CADAC žar CITI CHEF 40 (5610-20-04)

Cadac Citi Chef 40 je robusten, kompakten in prenosen žar, ki ga lahko uporabljate kar na mizi. Priloženo ima praktično torbo v katero ga enostavno pospravite in odnesete v park, na plažo ali na čoln, saj ne zavzame veliko prostora. Zahvaljujoč odstranljivi emajlirani posodi namenjeni zaščiti pred vetrom in kapljanju maščobe iz žar plošče, je zelo enostaven za čiščenje. Priloženo je tudi stojalo za kuhališče, kar omogoča, da žar uporabljamo kot kateri koli drug plinski gorilnik. Pri strani ima navoj za priključitev na regulator/jeklenko. Cev in regulator nista priložena. Skupaj s pokrovom, ki ima vgrajen termometer lahko žar uporabljamo kot na način peke v pečici.

Kljub svoji majhnosti se lahko primerja tudi z velikimi in je primeren za vse, ki radi pečete na žaru, pa morda nimate prostora za velik žar.

Komplet vsebuje:
– plinski žar,
– pokrovko za žar z vgrajenim termometrom,
– rebrasto žar ploščo: premer 36 cm,
– stojalo za posodo, kar omogoča, da ga uporabljamo kot druge plinske kuhalnike,
– priročno torbo za shranjevanje.

Velikost žara: 33 cm x 42 cm
Teža žara: 5,8 kg

 

CADAC čistilo v spreju (8629)

Čistilo priporočamo za čiščenje vseh kovinskih delov žarov Cadac. Čistilo ni primerno za teflonske površine in gorilce.

 

CADAC prijemalka/lopatka nylon magnet (98372)

Cadac Nylon prijemalka je izdelana iz posebne plastike, ki je odporna na visoke temperature je idealne za vsako kuhinjo. Pribor tudi med kuhanjem pri višjih temperaturah ostane hladen, hkrati pa ne poškoduje občutljivih površin.

Zaradi posebne zasnove, saj je prijemalka speta z magneti, jo je mogoče ločiti in uporabiti na tri različne načine. Tko jo lahko uporabimo kot klešče za obračanje in pobiranje mesa, kot lopatka za mešanje in tudi kot prijemalka za nadevanje solate.

Dolžina prijemala: 40 cm

 

CADAC plošča deljena 36 cm (5610-200)

Zamenljiva kuhalna površina, ki je vsestransko uporabna in se prilega na serijo plinskih žarov Cadac Grillo Chef in Citi Chef 40. Idealna je za več različic kuhanja: rebrasta polovica plošče je idealna za peko na žaru, npr. zrezki, ribe in hamburgerje, ravna stran pa je kot nalašč za tradicionalni zajtrk, palačinke, zelenjavo in pečen krompirček.

Premer plošče: 36 cm.

 

CADAC žar ponev-pladenj 36 cm (5610-300)

Ponev za kuharje je idealna kot dodatna kuhalna površina na žarih CADAC Citi Chef 40 in Grillo Chef. Keramična prevleka GreenGrill omogoča enostavno čiščenje in je idealna za pripravo paell , rižote, testenin, tradicionalnih zajtrkov itd.

Premer ponve: 36 cm

Višina ponve: 4 cm

GOR