CADAC MEGA KOMPLET žar CITI CHEF 50 + dodatki

398.88 

Cadac Citi Chef 50 je eleganten žar, ki je kot nalašč za vaš balkon ali teraso. Pod žarom se nahaja priročna omara za shranjevanje plinske jeklenke, na vsaki strani kuhališča pa sta priročni leseni površini, namenjeni odlaganju kuharskih pripomočkov.

Tokrat vam ponujamo MEGA KOMPLET po izjemni ceni.

MEGA KOMPLET ZAJEMA:

  • CADAC žar CITI CHEF 50 (20162-20)
  • CADAC čistilo v spreju (8629)
  • CADAC prijemalka/lopatka magnetna Naylon (98372)
  • CADAC plošča za pico PRO 50/36 cm (98436)
  • CADAC lopar za pico (98317)

 

SAMO ŠE NEKAJ KOSOV.

Na zalogi pri dobavitelju. Ponudba velja do zaključka akcije oziroma do razprodaje zalog. 

Rok dobave od 5-7 delavnih dni.

 

Na zalogi (se lahko naroči)

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

MEGA KOMPLET ZAJEMA:

CADAC žar CITI CHEF 50 (20162-20)

Cadac Citi Chef 50 je eleganten žar, ki je kot nalašč za vaš balkon ali teraso. Pod žarom se nahaja priročna omara za shranjevanje plinske jeklenke, na vsaki strani kuhališča pa sta priročni leseni površini namenjeni odlaganju kuharskih pripomočkov. Leseni plošči lahko enostavno snamete in shranite v omari. Za lažje prestavljanje žara so na podnožju vgrajena 4 kolesa, tako lahko po uporabi žar pospravite v kateri koli majhen odlagalni prostor. Zmogljiv okrogel jekleni gorilnik z samo vžigom ponuja fino nastavljivi nadzor temperature. Čiščenje žara je zelo enostavno, saj ga ni potrebno posebej razstavljati. Posodo, ki je nameščena okoli gorilca in se v njo običajno med uporabo steka tudi maščoba, jo enostavno speremo, voda pa se ulovi v zato pripravljeno posodo pod žarom, ki jo nato enostavno snamemo in spraznimo. Kuhalna mreža je narejena iz aluminija in prevlečena s teflonom za enostavnejše čiščenje.

Komplet vsebuje:
– plinski žar,
– podnožje žara z omaro za shranjevanje plinske jeklenke,
– pokrov z vgrajenim termometrom,
– rebrasto žar ploščo prevlečeno z premazom proti prijemanju: premer plošče 46 cm
– 2 x stranski leseni odlagalni polici,
– 4 vgrajena kolesa na podnožju žara.

Velikost postavljenega žara: 1023 cm x 55 cm x 86 cm
Teža žara: 20 kg

 

CADAC čistilo v spreju (8629)

Čistilo priporočamo za čiščenje vseh kovinskih delov žarov Cadac. Čistilo ni primerno za teflonske površine in gorilce.

 

CADAC prijemalka/lopatka nylon magnet (98372)

Cadac Nylon prijemalka je izdelana iz posebne plastike, ki je odporna na visoke temperature je idealne za vsako kuhinjo. Pribor tudi med kuhanjem pri višjih temperaturah ostane hladen, hkrati pa ne poškoduje občutljivih površin.

Zaradi posebne zasnove, saj je prijemalka speta z magneti, jo je mogoče ločiti in uporabiti na tri različne načine. Tko jo lahko uporabimo kot klešče za obračanje in pobiranje mesa, kot lopatka za mešanje in tudi kot prijemalka za nadevanje solate.

Dolžina prijemala: 40 cm

 

CADAC plošča za pico PRO 50 / 36cm (98436)

Pica kamen se lahko uporablja v električnih pečicah, plinskih žarih in žarih na oglje. 1,2 cm debel kamen lahko zdrži temperaturo do 300°C in vsebuje razpršilec toplote za optimalno delovanje.

Kamen je z svojim premerom 36 cm primeren za uporabo v plinskih žarih CADAC serije Carru Chef in Citi Chef 50. Seveda ga lahko uporabljate tudi v katerem koli drugem plinskem žaru, žaru na oglje ali električni pečici, ki ustreza velikosti kamna.

Vključuje tudi priročno vrečko za shranjevanje.

Tehnične značilnosti

Velikost kamna: 36 cm

Debelina kamna: 1,2 cm

 

CADAC lopar za pico (98317V)

Lopar za pico omogoča enostavno dvigovanje in odstranjevanje pice, tort, kruha… Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla in se lahko čisti tudi v pomivalnem stroju.

Premer: 28 cm

GOR