CADAC MEGA KOMPLET žar GRILLO CHEF2 BBQ/CHEF/DOME + dodatki

351.34 

Cadac Grillo Chef 2 žar je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike. Zasnovan je tako, da ga je enostavno sestaviti, zato ga lahko vzamete kamor koli.

Tokrat vam ponujamo MEGA KOMPLET po izjemni ceni.

KOMPLET ZAJEMA:

  • CADAC žar Grillo Cherf 2 (5650-41)
  • CADAC hitra spojka za plinsko cev (338-1)
  • CADAC čistilo v spreju (8629)
  • CADAC žar plošča obojestranska 36 cm (8600-210)
  • CADAC prijemalka/lopatka magnetna Naylon (98372)
  • CADAC plošča za pico 33 cm (98368)
  • CADAC lopar za pico (98317)

 

SAMO ŠE NEKAJ KOSOV.

Na zalogi pri dobavitelju. Ponudba velja do zaključka akcije oziroma do razprodaje zalog. 

Rok dobave od 5-7 delavnih dni.

 

 

 

Na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

CADAC MEGA KOMPLET ZAJEMA:

CADAC žar GRILLO CHEF2 BBQ/CHEF/DOME (5650-41)

Cadac Grillo Chef 2 žar je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike in je nekakšna srednja pot med Safari Chef LP žarom ter Carri Chef 2 žarom. Zasnovan je tako, da ga je enostavno sestaviti, zato ga lahko vzamete kamor koli. Primeren je tako za uporabo na domačem vrtu, balkonu, pikniku ali pri kampiranju. Prenovljena serija žarov Grillo Chef je zasnovana tako, da ga za prižig ni potrebno razstavljati, saj ima vgrajen gumb z mehanizmom za samo vžig in fino nastavljivo regulacijo temperature med samo uporabo. V vetrovnem vremenu predstavlja njegova zasnova veliko prednost, saj je gorilnik zaščiten pred vetrom in tako ni nobene nevarnosti, da bi plamen ugasnil oziroma, da bi požarno ogrožali okolico. Uporabljate ga lahko s standardnimi plinskimi jeklenkami s propanom ali butanom z ustreznim regulatorjem in cevjo, lahko pa uporabite manjše navojne kartuše EN417.

Komplet vsebuje:
– emajliran pokrov s plastično, na temperaturo odporno ročko in vgrajenim termometrom,
– ponev prevlečeno s teflonom,
– rebraste žar plošče: premer 36 cm,
– stojalo za posodo, kar omogoča, da ga lahko uporabljamo kot plinski kuhalnik,
– 3 x stabilne in razstavljive nogice,
– priročno torbo za transport in shranjevanje.

Možno je dokupiti tudi paella ponev, ponev, pizza kamen in obrnljivo žar ploščo, ki je na eni strani rebrasta na drugi pa gladka.

Velikost žara: 70 cm x 63 cm
Teža žara: 8 kg

 

CADAC hitra spojka za plinsko cev set (338-1)

 

CADAC čistilo v spreju (8629)

Čistilo priporočamo za čiščenje vseh kovinskih delov žarov Cadac. Čistilo ni primerno za teflonske površine in gorilce.

 

CADAC žar plošča obojestranska 36 cm (8600-210)

Nadomestna kuhalna površina, s premerom 36 cm in jo lahko uporabljamo kot večnamensko možnost kuhanja na žarih Grillo Chef in Citi Chef 40. Obrnljiva plošča za žar je idealna za pečenje različnih jedi. Rebrasta stran je idealna za meso na žaru, npr. zrezki, ribje in pleskavic. Ravna stran pa je kot nalašč za tradicionalne zajtrke, palačinke in krompir.
Premer plošče: 36 cm

 

CADAC prijemalka/lopatka nylon magnet (98372)

Cadac Nylon prijemalka je izdelana iz posebne plastike, ki je odporna na visoke temperature je idealne za vsako kuhinjo. Pribor tudi med kuhanjem pri višjih temperaturah ostane hladen, hkrati pa ne poškoduje občutljivih površin.

Zaradi posebne zasnove, saj je prijemalka speta z magneti, jo je mogoče ločiti in uporabiti na tri različne načine. Tko jo lahko uporabimo kot klešče za obračanje in pobiranje mesa, kot lopatka za mešanje in tudi kot prijemalka za nadevanje solate.

Dolžina prijemala: 40 cm

 

CADAC plošča za pico 33cm (98368)

Pica kamen se lahko uporablja v električnih pečicah, plinskih žarih in žarih na oglje. 1,2 cm debel kamen lahko zdrži temperaturo do 300°C. V kompletu je tudi kromirani žičnati podstavek, ki nam omogoča lažje prestavljanje kamna. Pazljivi moramo biti le pri prijemanju saj se med uporabo v pečici oziroma žaru ročaji, močno segrejejo.

Kamen je z svojim premerom 33 cm primeren za uporabo v plinskih žarih CADAC serije Grillo Chef in Citi Chef 40. Seveda ga lahko uporabljate tudi v katerem koli drugem plinskem žaru, žaru na oglje ali električni pečici, ki ustreza velikosti kamna.

Ni za uporabo v plinskih pečicah.

Tehnične značilnosti:

Velikost kamna: 33 cm
Debelina kamna: 1,2 cm

 

CADAC lopar za pico (98317V)

Lopar za pico omogoča enostavno dvigovanje in odstranjevanje pice, tort, kruha… Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla in se lahko čisti tudi v pomivalnem stroju.

Premer: 28 cm

GOR