CADAC MEGA KOMPLET žar Meridian Dakota Grey + dodatki

694.00 

Serija Cadac Meridian pomeni visoko kakovostno izdelane plinske žare, ki jih lahko dopolnjujete z različnimi zamenljivimi modularnimi površinami, kar vam omogoča pripravo hrane na različne načine. Kuhalna površina je dovolj velika za vso družino ali večjo skupino.

Tokrat vam ponujamo MEGA KOMPLET po izjemni ceni.

MEGA KOMPLET ZAJEMA:

 • CADAC Meridian Dakota Gray 4b (98512-43-11-EF)
 • CADAC Pregrinjalo za PATIO 4 gorilci (98362)
 • CADAC čistilo v spreju (8629)
 • CADAC plošča Teppanyaki za PATIO (98506)
 • CADAC prijemalka/lopatka magnet. Naylon (98372)
 • CADAC ščetka za grill spiralna 45 (98303)
 • CADAC vrtljivi raženj za žar PATIO (98755-EU)

 

SAMO ŠE NEKAJ KOSOV.

Na zalogi pri dobavitelju. Ponudba velja do zaključka akcije oziroma do razprodaje zalog. 

Rok dobave od 5-7 delavnih dni.

 

Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Kategorije: , , Oznaka:

Opis

MEGA KOMPLET ZAJEMA:

CADAC žar Meridian Dakota Grey 4 gorilci + stranski

Prostostoječi žar Cadac Meridian Dakota Grey 4B+SB ima vse kar potrebujete za kuhinjo na prostem, tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Žar je opremljen z trdno osnovno omarico, ki jo po potrebi lahko enostavno premikate saj je nameščena na gumijasta kolesa. Dvokrilna vrata omare imajo magnetno tlačno odprtino za priročno zapiranje. V prostoru pod žarom je dovolj prostora, da vanj pospravite tudi plinsko flašo.

Žar Meridian Dakota 4B ima veliko površino za kuhanje, 79,5 x 48 cm, ki je dovolj velika za vso družino ali večjo skupino. Površina žara je opremljena z rešetkami, ki jih je razvil Cadac s posebno obliko čkre U, da se toplota hitro in enakomerno porazdeli. Izdelane so iz aluminija in prevlečene z keramično prevleko GreenGrill, za še lažje čiščenje. Poleg standardnih gorilnikov pod kupolo, ima žar tudi priročen stranski gorilnik. Gorilnik je kot nalašč za pripravo omak in juh. Gorilnike lahko hitro in enostavno aktivirate s piezo vžigom. Z gumbom za nadzor temperature lahko posamezni gorilnik enostavno nastavite na optimalno temperaturo. Na kupoli je nameščen termometer s katerega lahko natančno odčitate temperaturo pod kupolo. Kupola je dvoslojna in zato dobro zadržuje toploto znotraj žara in lahko doseže temperaturo do 430°C.

Cadac je poskrbel tudi za enostavno čiščenje. Gladka loputa za ogenj iz emajla odvaja maščobo v posodico za kapljanje, kar omogoča, da žar enostavno očistite s čistilom za pečice ali detergentom in vodo. Dostop do posode je z zadnje strani žara. Posodo za lovljenje maščobe, tako lahko po vsaki uporabi enostavno izpraznite in očistite. Hkrati lahko na posodo namestite preliv in pod njim uporabite vedro v katerega se med čiščenju scedi vsa umazanija iz žara. V notranjosti žara ni ostrih robov, ki jih nebi bilo mogoče očistiti, zato je čiščenje še toliko bolj enostavno.

Lastnosti žara:

 • 4 x gorilci znotraj kupole
 • 1 x stranski gorilec
 • 2 x zložljiva odlagalna površina
 • 4 x kolesa za lažje premikanje
 • Piazo vžig
 • Prostor za plinsko flašo pod žarom
 • Termometer na kupoli

Tehnični podatki:

 • Širina: 163 cm
 • Višina: 115 cm
 • Globina: 60 cm
 • Kuhalna površina: 79,5 x 48 cm
 • Približna teža: 68 kg
 • Skupna toplotna moč: 15,3 kW
 • Skupna povprečna poraba plina: 1113 g/h
 • Povprečni delovni tlak: 28-37 mBar

Vključene kuhalne površine:

 • 2 x emajlirana rešetka 26,5 x 48 cm
 • 1 x gladka plošča 26,5 x 48 cm
 • 1 x ogrevalna rešetka

 

CADAC pregrinjalo za PATIO 4 gorilci (98362)

Cadac prevleka je narejena iz trpežne tkanine, primerna za zaščito pred vremenskimi vplivi vseh žarov serije Patio living (Meridian/Titan).
Vzdrževanje: Brez posebnega vzdrževanja.

 

CADAC čistilo v spreju (8629)

Čistilo priporočamo za čiščenje vseh kovinskih delov žarov Cadac. Čistilo ni primerno za teflonske površine in gorilce.

 

CADAC plošča Teppanyaki za PATIO (98506)

Cadac Plošča Teppanyaki , se uporablja kot dodatna možnost kuhanja na vašem plinskem žaru Cadac serije Meridian in Titan. Plošča Teppanyaki je narejena iz kvalitetnega nerjavečega jekla. Zaradi posebne sestave materialov ima plošča zelo dobro prevodnost, zato hitro doseže željeno temperaturo. Pri straneh ima priročne ročaje za lažje premikanje plošče, vendar moramo biti previdni saj se le ti med uporabo lahko močno segrejejo. Idealna je za pripravo rib, morskih sadežev, zrezkov, zelenjave in podobno.

Dimenzija: 26,5 x 48cm

 

CADAC prijemalka/lopatka nylon magnet (98372)

Cadac Nylon prijemalka je izdelana iz posebne plastike, ki je odporna na visoke temperature je idealne za vsako kuhinjo. Pribor tudi med kuhanjem pri višjih temperaturah ostane hladen, hkrati pa ne poškoduje občutljivih površin.

Zaradi posebne zasnove, saj je prijemalka speta z magneti, jo je mogoče ločiti in uporabiti na tri različne načine. Tko jo lahko uporabimo kot klešče za obračanje in pobiranje mesa, kot lopatka za mešanje in tudi kot prijemalka za nadevanje solate.

Dolžina prijemala: 40 cm

CADAC ščetka za grill spiralna 45cm (98303)

CADAC vrtljivi raženj za žare PATIO (98755-EU)

Špis z motorčkom je namenjen Meridian in Titan žarom s 4-mi gorilci. Narejen je iz kromiranega jekla dolžine približno 104cm. Vsebuje dve robustni vilici, ki sta enostavni in varni za namestitev. Motor deluje na dve bateriji (nista v kompletu) in je v ohišju iz nerjavečega jekla. V kompletu je tudi nosilec in vse potrebno za namestitev.

Priporočamo vam, da ko pripravljate hrano na špisu, na primer na sredinskem delu žara, prižgete gorilnika levo ali desno, tako da, hrana ne bo v neposredno nad ognjem. Toplota iz gorilnikov bo tako krožila v žaru in pekla meso enakomerno. Ko imate špis in hrano nameščeno ter gorilce prižgane, zaprite pokrov žara. Čas priprave hrane je podoben pripravi v pečici. Čas je najbolj odvisen od temperature v žaru, zato bodite pozorni in poglejte na termometer, na kakšni temperaturi se vaša hrana pripravlja. Če je potrebno, dodajte več plina ali pa zmanjšajte. Priporočljivo je uporabljati tudi termometer, katerega zapičite v hrano in tako spremljate temperaturo. Pod meso lahko nastavite tudi posodo, v katero se bo ujela odvečna maščoba, ki kaplja med pripravo. To maščobo lahko kasneje uporabite za pripravo različnih »gravy« omak ali česa drugega.

GOR