CADAC VELIKI KOMPLET žar CARRI CHEF 50 (8910-40-EU)

Original price was: 461.79 €.Current price is: 415.62 €.

  • Cadac Carri Chef 50 s pokrovom (8910-80-EU) visoko zmogljiv vsestranski žar.
  • Pregrinjalo za žar 47 cm (98185)
  • 2x nivelirni nogici za Carri chef (8910-111)
  • Lopar za pico (98317V)
  • Plošča za pico PRO 50 (98436)
  • DARILO: ščetka za čiščenje (98326 – 12cm)

 

SAMO ŠE NEKAJ KOSOV.

Na zalogi pri dobavitelju. Ponudba velja do zaključka akcije oziroma do razprodaje zalog. 

Rok dobave od 5-7 delavnih dni.

 

Na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

CADAC žar CARRI CHEF 50 s pokrovom (8910-80-EU): Carri Chef 2 je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike. Posebej primeren za uporabo na domačem vrtu, balkonu, pikniku ali pri kampiranju. Za lažji transport in shranjevanje je dodana še priročna torba, v katero žar po uporabi enostavno pospravimo in tako ne zavzame prav veliko prostora.

Zmogljiv okrogel gorilnik iz nerjavečega jekla je zasnovan tako, da ga za prižig ni potrebno razstavljati, saj že vsebuje samo vžigalni mehanizem z iskro. V času uporabe nam le ta omogoča, da lahko nadziramo temperaturo žara, z dodajanjem ali zapiranjem plina. V vetrovnem vremenu predstavlja njegova zasnova veliko prednost, saj je gorilnik zaščiten pred vetrom in tako ni nobene nevarnosti, da bi plamen ugasnil oziroma, da bi požarno ogrožali okolico. Žar ima 50 mbar pritiska in levi 3/4″ nemški navoj za priključitev na regulator/jeklenko. Cev in regulator nista priložena.

Komplet vsebuje:
– Plinski gorilnik z zaščito proti vetru,
– emajliranega pokrova s plastično, na temperaturo odporno ročko in vgrajenim termometrom,
– stojalo za posodo, kar omogoča, da ga lahko uporabimo tudi kot plinski kuhalnik,
– žar ploščo, prevlečeno s teflonom, pol gladka in pol rebrasta: premer plošče 47 cm
– 3 x stabilne razstavljive nogice, izdelane iz aluminija,
– plastičen pladenj, ki se ga namesti med nogice in je zelo priročna odlagalna površina,
– priročna torba za shranjevanje.

Velikost postavljenega žara: 97 cm x 50 cm
Teža žara: 10,5 kg

 

CADAC pregrinjalo 47cm za CARRI CHEF 50 (98185): Da bi podaljšali življenjsko dobo vašega žara vam priporočamo nakup pregrinjala za žar Cadac Cari Chef 2 47 cm. Pregrinjalo je izdelano iz trdnega in UV-odpornega vinilna, ki ščiti vaš žar pred vsemi vremenskimi vplivi.

Zasnovan je bil za namestitev na Cadac Cari Chef 50, 47 cm žar, vendar ga lahko uporabljate na katerem koli 47 cm žar, skozi celo leto.

 

CADAC ponev Paella 50 – 47cm (5760): Cadac Paella ponev je izdelana iz aluminija in premazana s teflonskim premazom proti prijemanju. Za lažje premikanje ima pri strani ročaja iz nerjavečega jekla. Velika ponev je idealna za pripravo rižot, paelle, testenin, zajtrkov, zrezkov v omaki, in drugih obrokov. V njej lahko pripravite tudi obrok za večje število ljudi.

V kompletu je priročna torba za shranjevanje, ki jo ščiti pred odrgninami in omogoča lažji transport. Zasnovana je bila za uporabo na žarih Cadac serije Carri Chef 50 in Citi Chef 50. Ponev se lahko uporablja tudi na katerem koli drugem plinskem štedilniku ali električni kuhalni plošči.

Tehnične značilnosti:

Premer ponve: 49 cm
Višina: 6,5 cm

 

CADAC plošča za pico PRO 50 / 36cm (98436): Pica kamen se lahko uporablja v električnih pečicah, plinskih žarih in žarih na oglje. 1,2 cm debel kamen lahko zdrži temperaturo do 300°C in vsebuje razpršilec toplote za optimalno delovanje.
Kamen je z svojim premerom 36 cm primeren za uporabo v plinskih žarih CADAC serije Carru Chef in Citi Chef 50. Seveda ga lahko uporabljate tudi v katerem koli drugem plinskem žaru, žaru na oglje ali električni pečici, ki ustreza velikosti kamna.
Vključuje tudi priročno vrečko za shranjevanje.

Tehnične značilnosti

Velikost kamna: 36 cm

Debelina kamna: 1,2 cm

 

CADAC lopar za pico (98317V): Lopar za pico omogoča enostavno dvigovanje in odstranjevanje pice, tort, kruha… Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla in se lahko čisti tudi v pomivalnem stroju.

Premer: 28 cm

 

CADAC Nivelirna noga za Carri chef (8910-111): S to priročno nastavljivo nogo lahko enostavno prilagodite in izravnate svoj žar Carri Chef. Z ročnim vijakom enostavno in hitro nastavite nivo vašega žara. Velika noga je enostavna za uporabo na kateri koli površini. Žar ostane stabilen in ga lahko varno uporabljate.

Opomba: ta izravnalna noga je primerna za žare Carri Chef 2. Ne ustreza starejšim modelom. 

GOR