CADAC žar CITI CHEF 40 (5610-20-04)

249.80 

Cadac Citi Chef 40 je robusten, kompakten in prenosen plinski žar, ki ga lahko uporabljate kar na mizi. Priloženo ima praktično torbo v katero ga enostavno pospravite in odnesete v park, na plažo ali na čoln, saj ne zavzame veliko prostora. Zahvaljujoč odstranljivi emajlirani posodi je žar zelo enostaven za čiščenje.

Komplet vsebuje pokrovko z vgrajenim termometrom, rebrasto žar ploščo velikosti 36 cm, stojalo za kuhališče in priročno torbo za shranjevanje. Kljub svoji majhnosti se lahko primerja tudi z velikimi in je primeren za vse, ki radi pečete na žaru pa morda nimate prostora za velik žar.

Velikost žara: 33 cm x 42 cm

Teža žara: 5,8 kg

 

Ni na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Cadac Citi Chef 40 je robusten, kompakten in prenosen žar, ki ga lahko uporabljate kar na mizi. Priloženo ima praktično torbo v katero ga enostavno pospravite in odnesete v park, na plažo ali na čoln, saj ne zavzame veliko prostora. Zahvaljujoč odstranljivi emajlirani posodi namenjeni zaščiti pred vetrom in kapljanju maščobe iz žar plošče, je zelo enostaven za čiščenje. Priloženo je tudi stojalo za kuhališče, kar omogoča, da žar uporabljamo kot kateri koli drug plinski gorilnik. Pri strani ima navoj za priključitev na regulator/jeklenko. Cev in regulator nista priložena. Skupaj s pokrovom, ki ima vgrajen termometer lahko žar uporabljamo kot na način peke v pečici.

Kljub svoji majhnosti se lahko primerja tudi z velikimi in je primeren za vse, ki radi pečete na žaru, pa morda nimate prostora za velik žar.

Komplet vsebuje:
– plinski žar,
– pokrovko za žar z vgrajenim termometrom,
– rebrasto žar ploščo: premer 36 cm,
– stojalo za posodo, kar omogoča, da ga uporabljamo kot druge plinske kuhalnike,
– priročno torbo za shranjevanje.

Velikost žara: 33 cm x 42 cm
Teža žara: 5,8 kg

GOR