CADAC žar GRILLO CHEF 40 BBQ/CHEF/DOME (5650-41-EU)

273.80 

Cadac Grillo Chef 40 žar je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike. Zasnovan je tako, da ga je enostavno sestaviti, zato ga lahko vzamete kamor koli. Prenovljena serija žarov Grillo Chef za prižig ni potrebno razstavljati, saj ima vgrajen gumb z mehanizmom za samo vžig in fino nastavljivo regulacijo temperature med samo uporabo.

Komplet vsebuje plinski žar, emajlirano pokrovko z vgrajenim termometrom, rebrasto žar ploščo, ponev prevlečeno s teflonom, stojalo za posodo in priročno torbo za shranjevanje.

 

Velikost žara: 70 cm x 63 cm

Teža žara: 8 kg

 

 

 

Ni na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Cadac Grillo Chef 40 žar je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike in je nekakšna srednja pot med Safari Chef LP žarom ter Carri Chef 50 žarom. Zasnovan je tako, da ga je enostavno sestaviti, zato ga lahko vzamete kamor koli. Primeren je tako za uporabo na domačem vrtu, balkonu, pikniku ali pri kampiranju. Prenovljena serija žarov Grillo Chef 40 je zasnovana tako, da ga za prižig ni potrebno razstavljati, saj ima vgrajen gumb z mehanizmom za samo vžig in fino nastavljivo regulacijo temperature med samo uporabo. V vetrovnem vremenu predstavlja njegova zasnova veliko prednost, saj je gorilnik zaščiten pred vetrom in tako ni nobene nevarnosti, da bi plamen ugasnil oziroma, da bi požarno ogrožali okolico. Uporabljate ga lahko s standardnimi plinskimi jeklenkami s propanom ali butanom z ustreznim regulatorjem in cevjo, lahko pa uporabite manjše navojne kartuše EN417.

Komplet vsebuje:
– emajliran pokrov s plastično, na temperaturo odporno ročko in vgrajenim termometrom,
– ponev prevlečeno s teflonom,
– rebraste žar plošče: premer 36 cm,
– stojalo za posodo, kar omogoča, da ga lahko uporabljamo kot plinski kuhalnik,
– 3 x stabilne in razstavljive nogice,
– priročno torbo za transport in shranjevanje.

Možno je dokupiti tudi paella ponev, ponev, pizza kamen in obrnljivo žar ploščo, ki je na eni strani rebrasta na drugi pa gladka.

Velikost žara: 70 cm x 63 cm
Teža žara: 8 kg

GOR