CADAC pripomoček za čiščenje Soft Soak 40 (5610-900)

29.80 

  • Priročen pripomoček za čiščenje rešetke za žar (max. 40 cm).
  • Izdelana iz mehkega in upogljivega silikona odpornega na vročino do 220°C
  • Enostavno za prenašanje, čiščenje in uporabo.
  • Dimenzija: 48,5 x 44,5 x 6,5 cm
  • Teža: 1,3 kg

 

 

 

Na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

S tem okolju prijaznim in popolno prilegajočim se silikonskim pripomočkom za čiščenje, bo čiščenje vašega žara veliko lažje. V njem je mogoče očistiti žar rešetko, z največjim premerom 40 cm. Izdelan je iz vzdržljivega silikona, odpornega na vročino do 200°C.

Namakanje žar plošče pred pranjem, pomeni manj časa, porabljenega za čiščenje in več časa za uživanje na prostem. Brez nereda, brez hrupa!  Čiščenje je zelo enostavno, da bi dosegli najboljši rezultat, v silikonsko posodo vlijte vročo vodo in milnico. Rešetko za žar, obrnjeno na glavo potopite in jo pustite namakati 60 minut, da se vsi zažgani koščki in maščoba ločijo. Po potrebi jo lahko pustite namočeno tudi čez noč. Med namakanjem se zažgani koščki in ostanki hrane, ki jih je težko odstraniti, ne da bi rabili drgniti ali strgati, zmehčajo. Nato rešetko očistite in sperite s čisto vodo.

Z uporabo silikonske posode, se vaša rešetka za žar in druge kuhalne površine, ne poškodujejo, kot bi se z uporabo ščetk in drugih pripomočkov za čiščenje.

Če pustite rešetko za žar namočeno v posodi se zažgani koščki in ostanki hrane, ki jih je težko odstraniti, ne da bi jih rabili drgniti ali strgati prevleko žar plošče.

 

Dimenzija: 48,5 x 44,5 x 6,5 cm
Teža: 1,3 kg

GOR