CAMP CHEF veliki komplet LŽ posode 25cm (SK10)

80.17 

Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Da bo hrana, pripravljena v litoželezni posodi še bolj okusna, smo za vas pripravili komplet litoželezne ponve s pokrovko. Kuhanje s pokrovko omogoča, da bo hrana pripavljena v krajšem času, hkrati pa bo hrana bolj polnega okusa.

Komplet zajema tudi vzdrževalec lito železne posode, ter strgali, s čimer bo čiščenje in vzdrževanje posode postalo še enostavnejše.

Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Komplet zajema:

  • 1 x CAMP CHEF litoželezna ponev 25 cm (SK10)
  • 1 x CAMP CHEF litoželezna pokrovka 25 cm (CL10)
  • 1 x CAMP CHEF vzdrževalec za litoželezno posodo (CSC8)
  • 1 x CAMP CHEF 2-delni set strgal za litoželezno posodo (PSC)

 

Ni na zalogi

Opis

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljate za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

 

Komplet vsebuje:

1 x CAMP CHEF litoželezna ponev SK10 s premerom 25 cm, ki je opremljena z dvojnim izlivom in dvema močnima podpornima ročajem. Ročaja dajeta dobro podporo med nošenjem ali izlivanjem. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in njen ročaj segrejeta, zato ga ni mogoče prijeti z roko brez zaščite.

Tehnične značilnosti:

  • Višina ponve: 5 cm
  • Premer ponve: 20 cm
  • Širina ponve z ročaji: 40,6 cm
  • Teža: 2,3 kg

1 x CAMP CHEF litoželezna pokrovka CL10 s premerom 25 cm je bila zasnovana za uporabo na litoželezni posodi Camp Chef. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporaba pokrovke pri kuhanju bo skrajšala čas priprave, okus hrane pa bo polnejši.

1 x CAMP CHEF vzdrževalec  je idealen pomočnik pri vzdrževanju vaše litoželezne posode. Sredstvo vsebuje posebne naravne sestavine za vzdrževanje litoželezne posode in jo ščiti pred rjavenjem. Služi tudi kot “seasoning”, tako bo vaša litoželezna posodo vedno pripravljena za nadaljnjo uporabo. Posebna formula v sredstvu vam omogoča, da lahko vse to naredite že z zelo tankim premazom vaše posode.

1 x CAMP CHEF 2-delni set strgal, je bil posebej zasnovan za čiščenje litoželezne posode, jeklenih plošč in drugih površin odpornih na praske. Komplet vsebuje dve strgali, standardno (z gladkim robov) in rebrasto. Rebrasto je idealno za čiščenje rebrastih posod oziroma žar plošč. Izdelani sta iz izredno trde plastike in z lahkoto odstranita hrano iz posode. Po uporabi lahko strgala očistite v pomivalnem stroju.

GOR