CADAC ponev Paella 50 – 47cm (5760)

74.94 

Cadac Paella ponev je izdelana iz aluminija in premaza s teflonskim premazom proti prijemanju. Velika ponev je idealna za pripravo rižot, paelle, testenin, zajtrkov, zrezkov v omaki, in drugih obrokov. Tudi za večje število ljudi.
Zasnovana je bila za uporabo na žarih Cadac serije Carri Chef 50 in Citi Chef 50. Ponev se lahko uporablja tudi na katerem koli drugem plinskem štedilniku ali električni kuhalni plošči.

Premer ponve: 47 cm
Višina: 6,5 cm

Na zalogi

Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Cadac Paella ponev je izdelana iz aluminija in premazana s teflonskim premazom proti prijemanju. Za lažje premikanje ima pri strani ročaja iz nerjavečega jekla. Velika ponev je idealna za pripravo rižot, paelle, testenin, zajtrkov, zrezkov v omaki, in drugih obrokov. V njej lahko pripravite tudi obrok za večje število ljudi.

V kompletu je priročna torba za shranjevanje, ki jo ščiti pred odrgninami in omogoča lažji transport. Zasnovana je bila za uporabo na žarih Cadac serije Carri Chef 50 in Citi Chef 50. Ponev se lahko uporablja tudi na katerem koli drugem plinskem štedilniku ali električni kuhalni plošči.

Tehnične značilnosti:

Premer ponve: 49 cm
Višina: 6,5 cm

 

GOR