CAMP CHEF ponev Lumberjack 51cm (SLJ20)

98.80 

Jeklena ponev Lumberjack je vsestransko uporabna in primerna za uporabo tako na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči in tudi steklo-keramični plošči. Visoke stranice nam nudijo boljši nadzor hrane med kuhanjem. Ponev lahko uporabljamo za pripravo tradicionalnega zajtrka, palačink, rižot, zelenjave, omak, pečenje mesa.

Zaradi svoje velikosti je primerna tudi za pripravo hrane za večje število oseb.

Tehnične značilnosti:

  • Premer ponve: 51 cm

Na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Lumberjac ponev je jeklena ponev znanega ameriškega proizvajalca Camp Chef. Jeklo je zaščiteno s premazom, ki zagotavlja, da se hrana med kuhanjem ne prijema na posodo. Ponev je vsestransko uporabna in primerna za uporabo tako na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči in tudi steklo-keramični plošči. Ker je material tanjši, kot lito železo in zato tudi bolj odziven na temperaturne spremembe, moramo biti med samo uporabo bolj pozorni, saj se posoda hitro segreje. Odlikuje jo dolg ročaj, ki nam omogoča lažje premikanje in nadziranje ponve. Na nasprotni strani ima vgrajen tudi manjši ročaj, ki je mam nudi podporo pri prestavljanju ponve. Visoke stranice nam nudijo boljši nadzor hrane med kuhanjem. Ponev lahko uporabljamo za pripravo tradicionalnega zajtrka, palačink, rižot, zelenjave, omak, pečenje mesa.

Zaradi svoje velikosti je primerna tudi za pripravo hrane za večje število oseb.

Nasvet za uporabo: svetujemo vam, da Lumberjack ponev držite tako, da sprednjo dlan naslonite pod ročaj zadnjo dlan pa držite na zgornjem delu, blizu konca ročaja.

Jeklena ponev s prevleko 51 cm (SLJ20)

Tehnične značilnosti:

  • Premer ponve: 51 cm
GOR