CAMP CHEF 3 delni set LŽ posode 30 cm (CBOX100)

109.89 

Ni boljšega načina kot začetek kuhanja v litoželezni posodi z našim 3 delnim kompletom litoželezne posode Camp Chef. Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči in tudi indukciji. V kompletu je vključena 30cm posoda Dutch Oven litoželezna posoda in 30 cm litoželezna ponev.

Set je bil izdelan v omejeni seriji ob 100-ti obletnici nacionalnega parka.

Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči ali indukciji.

Tako na pikniku, v domači kuhinji ali na poti.

 

Ni na zalogi

Opis

Odlične litoželezne posode najbolj znanega ameriškega proizvajalca Camp Chef že od leta 1803. Posoda je oblikovana in izdelana na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. In ni boljšega načina kot začetek kuhanja v litoželezni posodi z našim šest delnim kompletom litoželezne posode Camp Chef.

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljate za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

3 delni komplet, izdelan v omejeni seriji, ob 100-ti obletnici nacionalnega parka. Komplet zajema 30 cm dutch oven posodo, ter 30 cm litoželezno ponev. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in njen ročaj segrejeta, zato ga ni mogoče prijeti z roko brez zaščite.

Dutch Oven je izredno funkcionalna posoda: lahko jo uporabljate za peko ali kot kotliček. V njej lahko pripravljamo praktično vse – od peke peciva, kruha, mesa, dušenja zelenjave, do kuhanja golaža, juh in tudi marmelade.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef vzdrževalec, s katerim bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

Komplet vsebuje:

  • 1 kos, posoda Dutch Oven DO12
    Premer zgoraj: 30,0 cm
  • 1 kos, Ponev litoželezna SK12
    Premer zgoraj: 30,0 cm

 

 

 

GOR